Connect with us
Horoscop 7 noiembrie 2020. Zodia care învață să spună NU

Zilnic

Horoscop 7 noiembrie 2020. Zodia care învață să spună NU

Horoscop 7 noiembrie 2020. Nativii zodiei Balanță fac o descoperire importantă. A venit timpul să învețe să spună și nu, ceea ce se va întâmpla, mai des, de acum înainte. În general, toate zodiile au astăzi o zi liniștită, calmă, fără evenimente majore.

Horoscop 7 noiembrie 2020

Berbec

Unii iți aduc în permanenta aminte de cele mai neplăcute evenimente din trecut, descoperind cu aceasta ocazie cât de mulți inamici ai. În loc să-ți ridice moralul și să te ajute să uiți odată lucrurile urate din trecut, au ei grija să-ți vorbească numai de vechile erori.

Taur

E o zi în care ești apreciat sincer pentru ceea ce faci, primești o notă bună cu care te poți mândri la toată lumea și găsești soluția optimă la problema care te preocupă.

Gemeni

Muncești mult, dar nu prea se văd roadele eforturilor depuse din cauza cârcotașilor care-ți pun la îndoială serviciile. Nu abandona la primele critici, înarmează-te cu răbdare și putere de convingere.

Rac

Trebuie să recunoști că nu ai de unde să le știi tu chiar pe toate, tocmai de aceea exista atâtea profesiuni și meserii, că să apelezi la practicanții lor avizați, la nevoie.

Leu

Ai de făcut un drum la capătul căruia este să te aștepte un contract de semnat sau o promisiune în bani. Ceva de pe parcurs poate strica buna desfășurare a lucrurilor, încât să ai mai mult de plătit decât de câștigat.

Fecioară

Indiferent cum e vremea de afară, tu ai o atitudine senină, de parcă toate ar evolua spre bine în viața ta. Păstrează acest tonus optimist cât mai mult timp, pentru că el vă fi cheia tuturor reușitelor tale viitoare.

Balanță

Pentru tine astăzi nu există cale de mijloc. Se presupune ca ai analizat problema pe toate fețele, ai descoperit și avantajele și dezavantajele, și dintr-o direcție și din alta, deci ești în măsură să spui care e varianta optimă pentru tine. Astăzi înveți să spui NU.

Scorpion

A rămas ceva neterminat de zilele trecute care iți cere de urgență atenție. Nu te eschiva, întoarce-te acolo unde ai lăsat totul și termină ce ai început.

Horoscop 6 noiembrie 2020

Săgetător

Unii nu își dau seama că transmit informații eronate care ar putea sta la baza unei acțiuni ce, mai devreme sau mai târziu, își va arată direcția greșită. Nu crede chiar tot ce spun ceilalți, nu lua de bune toate datele pe care le emit ca litera de lege, pentru că nu sunt verificate pe deplin.

Capricorn

De la tine vor învață cei tineri, necopți, încă la început de viață, ce e bine și ce e rău, pentru că în aceasta consta lecția pe care le-o oferi: că exista reguli, norme, legi care trebuie respectate pentru a ajunge la un nivel de care să fie toată lumea mândră.

Vărsător

Nu pretinde lucruri ieșite din comun pentru a fi fericit. Poți descoperi un motiv să te simți bine chiar și în cele mai comune aspecte cu care te întâlnești astăzi: o vizită la magazin, un film la televizor sau o cafea băută în familie pot avea efecte nebănuite!

Pești

Timpul trece mult prea lent, dar pe tine nu te deranjează deloc acest ritm scăzut, pentru că iți oferă de fapt starea potrivită pentru a te ocupa pe îndelete de o acțiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top