Connect with us
Horoscop 8 ianuarie 2020. Zi cu rezolvări pentru Berbec

Zilnic

Horoscop 8 ianuarie 2020. Zi cu rezolvări pentru Berbec

Horoscop 8 ianuarie 2020. O zi dedicată iubirii pentru unii dintre noi, o zi a rezolvărilor pentru alții. Este bine să fim obiectivi și să nu ne lăsăm pradă sentimentelor.

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2020 – Berbec

Te rupi un pic de activităţile pe rol şi arunci o privire înapoi la o situaţie de demult care nu a fost rezolvată aşa cum se cuvine. Ai timp suficient să te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine să te opreşti din mers şi să te întorci în alte vremuri, unde a rămas ceva în coadă de peşte. Acum ai instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a duce totul la îndeplinire cu mai mult elan, pentru că timpul scurs de atunci a devenit experienţă folositoare care poate sta la baza succesului de astăzi.

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2020 – Taur

Eşti înconjurat de multă lume şi cu fiecare ai alt gen de relaţii, reuşind să te adaptezi perfect oricărei tipologii umane. Cu unii ai multe lucruri interesante de discutat şi comunicarea merge ca pe roate. Alţii îţi sunt apropiaţi sufleteşte ca prieteni intimi sau persoane dragi, şi vă bazaţi pe un schimb reciproc de gesturi sincere de afecţiune. E o plăcere să intri în contact cu atâta lume, folosindu-te de fiecare dată de trăsăturile cele mai potrivite pentru a avea cu toţi legături cât se poate de amiabile şi plăcute.

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2020 – Gemeni

Abia aştepţi un eveniment faţă de care ai o atracţie specială, pentru că îl priveşti ca pe o eliberare de stres, ca pe o evadare din cotidian. Poate e o intalnire mult visata, o călătorie de la care ai mari aşteptări sau doar o revedere cu prietenii pe care o presimţi ca fiind cu totul specială. Priveşti spre viitor cu un soi de optimism dus la extrem, ceea ce nu e o noutate la tine, dar nici nu laşi lucrurile să ajungă ele singure acolo, ci le grăbeşti cumva evoluţia pentru a te bucura mai repede de ceea ce visezi să ţi se întâmple.

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2020 – Rac

Te trezeşti ca dintr-un vis, descoperind că ai alergat până acum după o himeră. Iluzia a pus stăpânire pe mintea şi inima ta şi ai trăit într-o poveste frumoasă, dar care nu avea nicio legătură cu realitatea. E timpul să deschizi ochii şi urechile şi să accepţi adevărul aşa cum e el, chiar dacă frumuseţea iluziei se destramă cu această ocazie. Pentru o fire raţională ca tine, chiar e de preferat să dea piept direct cu realitatea decât să rămână blocat într-un balon de săpun care, odată şi-odată, tot s-ar fi spart. Revii cu picioarele pe pământ în cel mai tranşant mod, dar e spre binele tău.

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2020 – Leu

Nu îţi place să stai singur azi, ci preferi compania celor mai în vârstă, de la care simţi că ai întotdeauna ceva de învăţat. Discuţia pe care o ai cu un părinte sau cu un frate mai mare este constructivă, pentru că afli o mulţime de detalii folositoare pentru afacerile tale pe rol. Îţi împărtăşesc din experienţa lor de viaţă şi poţi transpune imediat sfaturile lor în practică, pentru a rezolva o serie de probleme personale. Fă ca ei şi ajungi la roade pozitive.

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2020 – Fecioară

Numai datorită prudenţei poţi depăşi cu bine furtuna de evenimente care năvăleşte acum în calea ta. În alte condiţii, te-ar fi bulversat complet şi ţi-ai fi pierdut cumpătul, dar de data aceasta reuşeşti să te aduni foarte bine în faţa haosului creat astfel încât să nu dai nimic peste cap. Noroc că exişti tu în această situaţie pentru a readuce totul repede pe un făgaş normal, pentru că reuşeşti să te reorganizezi perfect în faţa surprizelor apărute din senin. Nu te grăbi, nu te enerva, pentru că orice situaţie are rezolvare!

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2020 – Balanță

Te împarţi între prea multe direcţii şi, deşi eşti o fire care face faţă chiar şi aşa, de data aceasta simţi că toate aceste sarcini te depăşesc. Stresul se acumulează, eşti nervos, obosit, încât va veni un moment când, dintre atâtea sarcini începute, va trebui să renunţi la toate ca să te concentrezi pe una singură. Totuşi, nu e imposibil ca, după ce te axezi pe o singură variantă, să rămâi cu gândul la cealaltă şi să te tot întrebi: oare ce-ar fi fost dacă alegeam altceva? Dacă poţi, amână astfel de decizii, pentru că eşti oscilant, te răzgândeşti repede, şi după ce crezi că ai ales, s-ar putea să regreţi alegerea făcută.

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2020 – Scorpion

Nu eşti în apele tale şi se vede că ceva te apasă pe suflet. Există un aspect care te face mai sensibil, mai îngândurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi. Eşti gata să plângi de la orice fleac, să te enervezi de la orice aspect care nu-ţi convine, pentru că s-au infiltrat în inima ta nişte emoţii negative, care de obicei nu te caracterizează. Luptă cu aceste stări, pentru că nu sunt genul tău, şi agaţă-te de un cârlig de optimism şi bună dispoziţie oricât de mic, care să te readucă la normal cât mai repede.

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2020 – Săgetător

Ca sa pornesti un proiect nou la care visezi si in care vei investi imense resurse creatoare, mai intai trebuie sa eliberezi locul, de aceea nu te apuca de altceva cat timp tu mai ai unele restante pe rol. Ia-le doar pe ele in vizor, scapa de datoriile vechi si apoi vei fi complet liber pentru o noua provocare. Normal ca acum te preocupa mai mult ceea ce vrei sa pornesti, decat rutina lucrurilor care se apropie de final, dar nu vei da randament intr-un proiect nou daca duci deja dupa tine un bagaj de treburi neterminate. Elibereaza-te deci!

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2020 – Capricorn

Uneori îţi vine să spui şi tu gata, destul, ajunge! Fă-o azi, e spre binele tău, pentru că orice exces lasă urme asupra ta. Te simţi epuizat de prea plinul de emoţii şi de evenimente, dar numai de tine depinde să le ţii sub control, să înveţi să mai şi pui frână la un moment dat. Nu te obligă nimeni să-ţi asumi mai mult decât poţi duce, tot aşa cum nu e spre binele tău să pretinzi mai mult decât poţi obţine, ca atare, când te apuci azi de treabă, rămâi modest, calculat, rezervat, investind exact atâtea resurse câte e necesar. Ştii vorba aceea: nici prea – prea, nici foarte – foarte.

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2020 – Vărsător

Este o zi dedicată iubirii, sărbătoreşti un succes sentimental, o cerere în căsătorie, o logodnă, prima întâlnire cu cel de care eşti îndrăgostit, deci numai evenimente fericite. Participă şi alţii alături e tine, semn că toţi se bucură pentru reuşita ta şi te felicită, te copleşesc cu vorbe frumoase, te stimulează să mergi şi mai departe pentru că eşti pe drumul cel bun spre împlinirea unui vis. Inima ta are motive certe de încântare, te simţi răsfăţat de Cupidon şi fiecare clipă petrecută alături de cei care te iubesc necondiţionat sunt sursă de energie pozitivă şi emoţii minunate.

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2020 – Pești

Îţi vin o mulţime de idei interesante, dar deocamdată le aduni ca într-o bibliotecă, aşteptând momentul când vei putea să le scoţi din sertăraşe una câte una. Unii cred că sunt mai degrabă o joacă, alţii consideră că sunt idei prea ciudate ca să aibă succes, dar tu crezi în ele şi le alimentezi din ce în ce mai mult cu fantezie şi creativitate, convins că vor da roade. Eşti foarte inspirat de o lumină nouă, de o viziune diferită decât înainte, ca şi cum ai fu un pas înaintea semenilor tăi. Această atitudine mai modernă, vizionară chiar, te propulsează mai uşor spre ţinta propusă. E chiar mai bine că alţii sunt conservatori şi se tem de noutate, pentru că aşa ei rămân în urmă şi tu îi depăşeşti fluierând!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top