Connect with us
Horoscop 9 ianuarie 2020. Probleme sentimentale pentru acești nativi

Zilnic

Horoscop 9 ianuarie 2020. Probleme sentimentale pentru acești nativi

Horoscop 9 ianuarie 2020. Este o zi ușoară, în care totul merge ca uns. Nu avem probleme mari, însă pot apărea dezechilibre pe plan sentimental. Este bine să nu ne implicăm foarte mult în discuții cu colegii de muncă, pentru că riscăm să nu fim înțeleși.

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2020 – Berbec

Nu scapi deloc de sub control mersul unei situaţii şi tocmai această capacitate a ta de a păstra echilibrul în toate te va ajuta să-ţi duci la capăt cu succes orice misiune. Nu faci nimic care să se abată de la reguli, nu depăşeşti măsura, nu exagerezi în nicio direcţie şi toată această forţă a ta de a stăpâni situaţia în acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune. E un moment bun să stai şi să aranjezi lucrurile într-o formă corectă, normală, echilibrată, pentru că ziua îţi inspiră exact acesta calităţi: moderaţie, simţul măsurii, organizare perfectă.

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2020 – Taur

Cineva îţi descrie viitorul unui proiect în lumini foarte optimiste, dar cum tu eşti o fire realistă, parcă nu te laşi păcălit atât de uşor de scenariile sale prea frumoase ca să fie adevărate. Tu nu ai nevoie doar de vorbe mari, ci de fapte, ca atare vei începe să crezi că promisiunile sale sunt posibile în clipa când va veni şi cu dovezi palpabile. Eşti destul de reticent şi aproape că refuzi ceea ce îţi propune celălalt cu mult entuziasm, pentru că, momentan, ţi se par simple iluzii.

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2020 – Gemeni

Succesele de care ai parte la serviciu au un efect benefic asupra ta. Te schimbă, te fac mai bun, te transformă într-un ambiţios dornic de afirmare. Azi poate apărea şansa ta de a te remarca, de a ieşi în faţă, dar ai grijă cum te foloseşti de roadele acestor evenimente de top, deoarece succesul te poate transforma şi într-o persoană de care tu însuţi nu vei fi mândru, ca atare luptă cu infatuarea, aroganţa, complexul de superioritate. Da, eşti bun, dar nu trebuie să exagerezi cu lauda de sine sau cu impresia prea bună despre tine însuţi. Lasă-i pe alţii să te remarce!

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2020 – Rac

Te afli într-un mediu ceva mai agitat, în care se spun cuvinte dure, unde certurile sunt gata să izbucnească de la orice, dar dai dovadă de o toleranţă atât de mare, încât te adaptezi cel mai uşor într-o astfel de atmosferă. Nu pui la suflet criticile, judecăţile nedrepte sau nervii celor cu care intri în contact, ceea ce-i va dezarma mult mai uşor pe cei care apelează la asemenea comportament. Când te vor vedea zâmbitor şi prietenos în continuare, îşi vor mai ajusta şi ei, pe ici, pe colo, modul mai agresiv de comunicare.

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2020 – Leu

Discuţi despre bani cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. Eşti în faţa unor investiţii masive, a unor achiziţii de zile mari sau poate a unei tranzacţii majore cu efecte pe termen lung, cum ar fi cumpărarea unui obiect scump (o casă de exemplu). Pe de altă parte, deciziile de natură financiară pe care eşti gata să le iei te pot influenţa pe luni de zile de acum înainte, tocmai de aceea nu ai voie să glumeşti sau să iei decizii pripite, ci să chibzuieşti profund asupra direcţiei spre care eşti gata să porneşti.

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2020 – Fecioară

Eşti un judecător corect, care este capabil să dea verdicte extrem de juste într-o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare. Vezi lucrurile prin prisma adevărului şi înţelege exact situaţia, fără a te lăsa influenţat de nimeni sau de nimic din jurul tău. Nu te bazezi decât pe propriile judecăţi de valoare, pe propriile argumente şi numai aşa vei reuşi să extragi o concluzie cât se poate de corectă cu privire la cele întâmplate. Unii vor încerca să te influenţeze, dar rămâi imparţial pentru a da un răspuns sută la sută lucid şi clar.

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2020 – Balanță

Eşti prins într-o acţiune care nu mai evoluează atât de bine pe cât a început. Ritmul a scăzut simţitor şi încep să apară tot felul de piedici care-ţi taie elanul şi scad interesul cu care ai pornit cândva pe acest drum. Eşti gata chiar să şi renunţi, de vreme ce nu se mai întâmplă nimic nou, dar nu te grăbi încă la abandon, mai insistă, mai împinge un pic această căruţă rămasă în drum, pentru că poate fi doar acea fază de platou în care totul stagnează, după câteva zile s-ar putea să apară noutăţi, şi atunci oare nu vei regreta că ai renunţat atât de repede când era mai greu? Mai ai răbdare!

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2020 – Scorpion

Amintirile te ţin captiv într-o zonă din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic şi un pic romantic, dar întoarcerea cu gândul la vremuri de odinioară nu este neapărat benefică, mai ales dacă scoţi de la naftalină evenimente triste sau eşecuri de atunci. Rupe-o cu trecutul odată pentru totdeauna, pentru că azi ai ocazia să închizi definitiv un capitol care nu mai are nici un rol în viaţa ta de acum înainte. Fă un efort să nu te mai întorci iar şi iar în acelaşi loc, iartă şi uită, şterge cu buretele ce a fost ca să poţi trece la etapele următoare.

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2020 – Săgetător

Se apropie un eveniment demult anunţat, dar de care îţi era puţin teamă, îţi crea un sentiment de panică pentru că nu erai pregătit să îl confrunţi. Nu mai poţi amâna, trebuie să spui prezent atunci când apare, fără a te mai ascunde atâta. Mai devreme sau mai târziu, tot ar fi venit şi momentul cu pricina, deci ar fi bine să accepţi situaţia oricum ar fi ea, fie că-ţi place, fie că nu. Deşi nu sună tocmai promiţător, vei începe să descoperi puţin câte puţin şi ceva care să-ţi convină din toată situaţia, ca atare nu-i da cu piciorul din prima.

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2020 – Capricorn

Eşti încă mult prea ataşat de o problemă din trecut. O credeai uitată, o ascundeai sub preş de ceva vreme, sperând că, dacă o ignori, ea nu va mai ieşi la lumină, dar azi va trebui să te confrunţi cu efectele ei şi să te ocupi cât mai repede de rezolvarea ei. Amintirile pe care le ai vizavi de această situaţie nu te ajută să iei cele mai bune decizii, pentru că nu ai reuşit să duci tot la capăt aşa cum se cuvine, de aceea te tot întorci iar şi iar în acelaşi punct, dând piept cu aceeaşi neputinţă. Trebuie să pui mâna pe unelte, odată şi-odată, şi să repari fisura de demult.

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2020 – Vărsător

Este o zi dedicată iubirii, sărbătoreşti un succes sentimental, o cerere în căsătorie, o logodnă, prima întâlnire cu cel de care eşti îndrăgostit, deci numai evenimente fericite. Participă şi alţii alături e tine, semn că toţi se bucură pentru reuşita ta şi te felicită, te copleşesc cu vorbe frumoase, te stimulează să mergi şi mai departe pentru că eşti pe drumul cel bun spre împlinirea unui vis. Inima ta are motive certe de încântare, te simţi răsfăţat de Cupidon şi fiecare clipă petrecută alături de cei care te iubesc necondiţionat sunt sursă de energie pozitivă şi emoţii minunate.

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2020 – Pești

Se vede că ţi-ai cam pierdut interesul pentru un plan la care ai muncit mult. Te copleşeşte o stare de comoditate, care nu te reprezintă de obicei, dar pesemne că ai nevoie de odihnă. Ia-ţi o zi de totală relaxare, de lene eliberatoare de stres, pentru că ai tras destul înainte. Cel mai bine ar fi să refuzi orice invitaţie care ar putea cere de la tine chiar şi cel mai mic efort, pentru că nu prea ai energie în tine. Dacă nu apare nimic nou în program, permite-ţi mai mult somn, câteva ore de lectură sau de visare, dar nu te răsfăţa totuşi cu prea multe bunătăţi culinare, pentru că te paşte un kilogram în plus peste noapte.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top