Connect with us
Horoscop 9 iulie 2018. Berbecilor le este teamă

Zilnic

Horoscop 9 iulie 2018. Berbecilor le este teamă

Horoscop 9 iulie 2018. Berbecilor le este teamă. Află ce îți rezervă astrele în funcție de semnul zodiacal.

BERBEC

Ai un mare vis în minte, dar uneori te sperii chiar tu de el şi teama aceasta generează oprelişti. Ai un exemplu demn de urmat în faţa ochilor, o persoană căruia i s-a împlinit visul similar cu al tău, ca atare încearcă ori să-l imiţi, ori să-i calci pe urme, pentru că reţeta sa de succes ţi se potriveşte şi ţie.

Evident, tu nu eşti exact ca el, dar poţi face unele ajustări pe ici, pe colo la modul tău de a fi pentru a-i semăna, semn că scopul spre care evoluezi necesită şi din partea ta unele eforturi de voinţă. Nu poţi ajunge acolo fără unele modificări chiar asupra ta, ca om!

Horoscop 9 iulie 2018

TAUR

Discuţi la modul foarte serios cu o persoană care a trecut prin câteva probe majore de destin şi observi la el transformări uluitoare. Eşti curios să afli cum a reuşit să ajungă la fel, şi îi asculţi povestea cu urechile pâlnie, pentru că te regăseşti cumva în experienţa sa. Simţi că ai putea să-i urmezi exemplu şi să faci şi tu unele schimbări benefice în viaţa ta.

Ascultă deci ce-ţi transmite cel din faţa ta, pentru că nu o face nici ca să se laude, nici ca să câştige admiraţia lumii, ci pentru că ştie că exemplul lui poate fi urmat şi de alţii pentru a-şi găsi calea potrivită. El poate fi mentorul tău într-un moment de căutare de sensuri.

Horoscop 9 iulie 2018

GEMENI

Iubirea poate vindeca multe, ca atare cheamă-l pe Cupidon de partea ta să-ţi dea cele mai bune sfaturi în situaţia care te deranjează atât de mult. Cu cât reuşeşti să-ţi umpli inima cu mai multă afecţiune pură, cu atât vei rezolva mai bine şi mai frumos chiar şi cele mai tensionate planuri.

Chiar şi acele planuri faţă de care resimţi o oarecare ostilitate sau frică merită să fie învăluite în sentimente calde de iubire, atât cât poţi oferi tu, pentru că se vor aşeza mult mai repede pe un teren normal. Fă un efort să laşi la o parte orice resentiment, orice stare de nervi, orice tensiune şi să priveşti situaţia în care te afli numai prin prisma iubirii. Vor apărea imediat şi miracolele!

Horoscop 9 iulie 2018

RAC

Prea te cramponezi de fleacurile care n-au ieşit bine, când sunt atâtea alte elemente care ar merita sărbătorite! Descoperă plusurile nivelului la care ai ajuns, pentru că sunt mai importante şi mai numeroase decât neînsemnatele goluri, dar eşti într-o pasă cam pesimistă şi ai tendinţa de a le vedea doar pe cele rele.

Încearcă să te agăţi de cel mai mic cârlig de speranţă care să te tragă înapoi în zona luminoasă şi frumoasă, şi ai se vezi ce bine evoluează lucrurile în direcţia împlinirii visului tău! Fericirea nu vine prin evenimente spectaculoase şi strălucitoare, ci şi prin semne mici!

Horoscop 9 iulie 2018

LEU

Nu din trecut, din amintiri sau din experienţele deja acumulate îţi extragi tu energia acum, ci din viitor! Acolo se află un scop spre care îţi canalizezi atenţia şi vâsleşti cu înverşunare numai cu gândul la atingerea acelui vârf. Nu mai ai răbdare, eşti atât de entuziasmat de ceea ce crezi că te aşteaptă la capăt, încât faci eforturi susţinute să treci peste etapele intermediare ca să ajungi direct la ţelul propus.

Nu te grăbi totuşi, pentru că fiecare clipă de acum va avea un rol în reuşita ta finală, deci nu încerca să ştergi de pe listă etapele intermediare pe care le consideri neimportante. Au şi ele un rol!

Horoscop 9 iulie 2018

FECIOARA

Trebuie să-ţi ajustezi modul de a te adresa celor din jur în funcţie de relaţia pe care o ai cu aceştia. Ai grijă cum vorbeşti cu cineva drag, pentru că o reacţie impulsivă l-ar putea deranja foarte tare.

La fel trebuie să fii atent ce ton foloseşti în relaţia cu subalternii sau cu rivalii, pentru că amabilitatea şi duhul blândeţii nu se potrivesc în situaţia de faţă. Cu fiecare trebuie să comunici altfel, de aceea trebuie să analizezi un pic relaţia pe care o ai cu fiecare.

Horoscop 9 iulie 2018

BALANTA

Vii cam nervos acasă şi strici atmosfera de familie cu atitudinea ta. Lasă-i pe cei dragi să te înconjoare cu veselia lor, cu optimismul lor, pentru că te-ar putea ajuta să-ţi abată gândul de la problemele cu care te-ai confruntat peste zi.

Ştii cum se spune: lasă toate grijile la uşă atunci când vii acasă, pentru a nu tensiona inutil viaţa de cuplu sau de familie cu probleme care chiar nu-i privesc şi pe ei. Problemele de serviciu trebuie rezolvate acolo, la serviciu, ca atare nu le discuta cu familia, pentru că îi stresezi pe toţi!

Horoscop 9 iulie 2018

SCORPION

Nu te poţi impune în faţa celor mai tineri care ţi se opun cu încăpăţânare, uiţi că şi tu ai fost la fel la vârsta lor, deci mai bine ai fi tolerant şi nu ai lua afronturile lor ca pe ceva personal.

E o diferenţă de viziune asupra unor evenimente: tu le priveşti de la nivelul experienţei tale de viaţă, ceilalţi încă au impresia că totul e mai uşor decât pare, şi trebuie să fii un exemplu pentru ei pentru a fi ascultat. Când vor mai creşte, îţi vor da dreptate, dar acum nu sunt uşor de convins că tu, cel în vărstă, ştii mai bine.

Horoscop 9 iulie 2018

SAGETATOR

Trebuie să iei o decizie importantă pentru tine şi partener, dar tu eşti persoana cea mai potrivită să facă o alegere corectă. Persoana iubită ar decide după ceea ce simte, după propriile dorinţe, în funcţie de ce îi transmite inima, dar tu eşti de altă părere.

Ai mintea mai limpede, nu e orbită de amor, deci vei putea discerne corect şi astfel să-l tragi şi pe cel drag după tine. Discutaţi serios despre ce aveţi de făcut împreună şi fiecare contribuie cu resursele pe care le deţine: tu cu raţiunea, celălalt cu emoţia.

Horoscop 9 iulie 2018

CAPRICORN

Primeşte cu mintea şi cu inima deschise sfaturile sau informaţiile pe care ţi le oferă astăzi un coleg, pentru că ştie foarte bine ce spune. A studiat problema care te preocupă pe tine, a trecut şi el prin ceva similar şi a depăşit-o cu bine, deci acum ajunge să te încrezi în totalitate în ceea ce are el de transmis pentru a nu pierde şi tu timpul cu experimente.

Aşa e, înveţi din orice provocare, dar dacă acum cineva îţi oferă pe tavă soluţia, de ce să n-o primeşti cu încredere deplină? Se potriveşte perfect situaţiei în care te afli tu şi, dacă ai prelua rapid ideile oferite de acest colaborator, nu ai mai merge pe căi lăturalnice, ci pe cea dreaptă către rezolvarea problemei.

Horoscop 9 iulie 2018

VARSATOR

Nu eşti foarte convins dacă merită să te implici şi tu într-o activitate colectivă despre care cei din jur vorbesc întruna. Ceva îţi spune că nu ai nimic bun de câştigat de aici, ci doar ai ţine cuiva companie. Dacă tu consideri că a face doar act de prezenţă în viaţa altuia este suficient de important, vei participa şi tu cu ceea ce ştii sau poţi, deşi sufletul tău e în cu totul altă direcţie.

Te sacrifici, cumva, pentru a-i sta alături acelei persoane care are nevoie de tine acum, o ajuţi cum ştii mai bine, îi ţii companie, dar nu eşti încântat de ceea ce vrea el să obţină. Prefă-te că ţii cu el în totalitate, pentru că de asta are nevoie: de susţinere.

Horoscop 9 iulie 2018

PESTI

Eşti sfătuit să stai pe loc şi să nu duci mai departe planul la care îţi aduci contribuţia. O pauză sau doar o simplă detaşare de miezul evenimentelor îţi va oferi o altă perspectivă asupra acestei teme şi vei descoperi noi variante de abordare.

Mai ai multe de învăţat, dar nu poţi ajunge la concluziile cele mai bune dacă nu treci şi prin momente critice. Piedicile au rolul de a te pune serios pe studiu sau să scormoneşti în mintea ta după soluţii eficiente pe care nici nu ştiai că le deţii.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top