Connect with us
Horoscop 9 iunie 2020. O zi a încercărilor

Zilnic

Horoscop 9 iunie 2020. O zi a încercărilor

Previziuni pentru toate zodiile marți, 9 iunie.  Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în a doua zi de weekend, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de marți aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse.

Horoscop marți, 9 iunie 2020. Berbec

Nu ai nicio plăcere de a lucra alături de oameni care nu ştiu altceva decât să pună piedică celor care au ceva de spus. Ai în preajmă colaboratori care spun nu la orice idee, care te opresc din elan, care trag în altă direcţie decât cea în care mergi tu, încât e normal să nu resimţi nici un progres în ceea ce faci. Mult mai bine te-ai descurca de unul singur, dar dacă faci parte totuşi dintr-o echipă, va fi un chin să lucrezi alături de astfel de oameni. Încerci să-ţi reprimi comentariile, ca să nu înceapă să spună că tu eşti Gică Contra, dar dacă taci, tot nu ai spor. Mai bine stai pe loc!

Taur

Cu stimulentul potrivit, orice proiect ce părea să stea pe loc poate căpăta un alt ritm de evoluţie. O veste bună te poate încuraja să mergi mai departe. O mână de ajutor de la un prieten care a trecut deja prin ceva similar se va dovedi a fi salvatoare. Umărul pus de cineva drag alături de tine îţi va reda încrederea în şansele de reuşită ale acestui plan, pentru că, ştiindu-te susţinut şi aprobat de pe margine de alţii, ai altă putere de a duce mai departe ceea ce ai început. Caută aşadar tovarăşii potriviţi în preajmă!

Gemeni

Ai mai multe planuri pentru perioada următoare, dar nu te poţi concentra asupra ambelor în acelaşi timp. Fă distincţie clară între marile tale proiecte şi nu te apuca de două în acelaşi timp, pentru că ştii cum se spune: nu fugi după doi iepuri că nu prinzi niciunul! Greu va fi să te decizi asupra unei singure direcţii, dar când vei vedea ce bine înaintează lucrurile chiar după primii paşi, vei avea garanţia că ai făcut alegerea cea bună. Nu renunţa la planul de rezervă, pentru că, după ce-l vei încheia pe primul, te vei putea ocupa şi de celălalt! Dar nu deodată!

Horoscop marți, 9 iunie 2020. Rac

Pe ce pui tu mâna se transformă în succes deplin, deci implică-te trup şi suflet! Unii au nevoie de intervenţia ta salvatoare, de contribuţia ta efectivă pentru rezolvarea unor aspecte pe care ei nu mai ştiu cum să le ducă la bun sfârşit, ca atare te privesc pe tine ca pe eroul lor! Sunt convinşi că tu deţii soluţia la problemele în care ei sunt prinşi şi abia aşteaptă să vii alături de ei şi să-i scoţi la liman! Asumă-ţi această imensă responsabilitate, de a salva pe cei care nu găsesc ieşirea din impas, pentru că tu chiar deţii soluţiile cele mai bune! Dedică-te lor cu bucurie, pentru că recunoştinţa din privirea lor va fi sursa ta de energie pozitivă.

Leu

Te-ai opus mai demult unei schimbări de direcţie şi credeai că, dacă a trecut momentul, nu vei mai fi pus în aceeaşi situaţie, dar te-ai înşelat. După o vreme, revii în acelaşi punct în care eşti nevoit să iei o decizie: vrei sau nu să porneşti pe această cale? Pentru că ţi-e puţin frică de sensuri complet noi şi necunoscute, eşti tentat să spui nu şi de data aceasta, dar e totuşi o schimbare obligatorie care tot se va produce mai devreme sau mai târziu. Mai bine o accepţi acum, nu mai tergiversa lucrurile, pentru că oricum vei ajunge aici odată. De unele schimbări nu poţi fugi!

Horoscop marți, 9 iunie 2020. Fecioară

Ţi-e frică de judecata aspră a celor din jur şi, ca să nu intri în gura lupului, preferi să rămâi tăcut şi anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte şi meritate, poate te-ar ajuta să îndrepţi o situaţie de care te faci vinovat, dar azi nu te simţi în stare să faci faţă unui tir de atacuri. Eşti mai sensibil, încât o vorbă dură te-ar doborî cu totul, de aceea ori faci tot posibilul să repari problema înainte ca ea să devină subiect de critică, ori te retragi departe de cei care te-ar putea lua în vizor, măcar până se calmează atmosfera.

Balanță

Stai bine din punct de vedere financiar, chiar dacă ai fi tentat să spui că nu, dar fă o comparaţie simplă cu ce aveai acum o lună sau cu ce are cineva din preajma ta şi ai să vezi diferenţa în avantajul tău. Nu te crampona de banale lipsuri sau datorii, de care oricum nu vei scăpa niciodată, ci descoperă ce ai în plus, nu ce ai în minus. Comparativ cu alte vremuri, situaţia materială de acum e cu un pas mai sus şi ai mai multe motive să fii mulţumit decât nemulţumit. Simte-te bine în pielea ta cu ce ai la dispoziţie, pentru că tot e ceva decât deloc. Vezi jumătatea plină a paharului.

Scorpion

Cu unii oameni nu te poţi purta brutal, ci trebuie să-i menajezi ca şi cum ar fi nişte flori. E vorba de cei dragi, de copii, de femei sensibile, ca atare lasă atitudinea agresivă care te încearcă şi fii delicat. Chiar dacă nu e genul tău să fii aşa, e compromisul care şi se cere acum pentru a fi pe placul unora mai fragili din fire. Opreşte-ţi cuvintele impulsive, controlează-ţi nervii şi fii blând şi bun. Ai să primeşti din partea celuilalt un zâmbet cald care îţi va topi inima instantaneu, descoperind că, într-adevăr, aceasta era atitudinea cea mai bună pentru a-i arăta celuilalt că îţi pasă.

Săgetător

Azi poţi să te joci un pic de-a lista de dorinţe, pentru că numai aşa ai curajul să treci pe această listă idei cât mai multe, cât mai mărunte, cât mai variate. Din joacă îţi dai seama cât de multe lucruri ţi-ai dori de la viaţă, deci ajunge să le arunci una câte una în univers, pentru a se materializa. Fii sigur că cineva acolo sus te ascultă, deci cere, fă-o cu încredere, cu bucurie, cu optimism, ca un copil aflat în faţa unei vitrine cu jucării şi vrea şi una, şi cealaltă, şi mai vrea ceva şi tot aşa. La fel trebuie să sune şi jocul speranţelor tale de viitor!

Capricorn

E timpul să spui foarte clar ce ai hotărât într-o situaţie dezechilibrată, pentru că nu mai poţi continua la fel. Ţi se cere o intervenţie salvatoare şi rapidă, acum, nu mai e vreme de gândire. Caută ce anume îţi doreşti cel mai mult şi treci la fapte. Numai de deciziile tale de acum depinde echilibrarea cu succes a acestei probleme, de parcă leacul ar depinde de un da sau un nu pe care chiar tu îl poţi afirma sus şi tare. Tu eşti un as când vine vorba de hotărâri prompte, lucide şi corecte, deci vei alege cea mai bună variantă.

Horoscop marți, 9 iunie 2020. Vărsător

Vii obosit acasă iar acasă te iau copiii în primire şi scot untul din tine! Vei face tot posibilul să nu-i dezamăgeşti, să nu te pierzi cu firea, oricât de extenuat ai fi, ba chiar ai putea trata timpul petrecut în compania celor mici ca cel mai bun remediu după o zi epuizantă. Totul e să nu-ţi eliberezi nervii pe ei, pentru că nu ai avea o reacţie prea plăcută. Asumă-ţi rolul de părinte şi coboară-te la nivelul lor, pentru că şi ei au nevoie de tine, chiar dacă eşti frânt de oboseală după o zi de lucru. Distrează-te un pic cu ei, râzi cu ei, joacă-te cu ei, pentru că şi asupra ta ar avea un efect benefic!

Pești

Dacă îţi vei uni forţele alături de colectivul în care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru că sunteţi foarte aproape de finish. Merită să faceţi un efort de voinţă pentru a ajunge la capătul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar câţiva paşi înainte de punctul final, dar vi se cere o participare totală, pentru că sunteţi atât de aproape de momentul culegerii roadelor. Ceea ce se întrevede deja la final sună promiţător şi vă stimulează să trageţi tare pe ultima sută de metri.

Citește aici și horoscopul iubirii în luna iunie sau horoscopul special.

Horoscop oferit de Acvaria.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top