Connect with us
Horoscop Duminică 12 iulie 2020, zi de coșmar pentru o zodie

Zilnic

Horoscop Duminică 12 iulie 2020, zi de coșmar pentru o zodie

Horoscop duminică 12 iulie 2020 aduce tensiuni mari pentru o zodie și transformă ultima zi din săptămâna în zi de coșmar pentru Pești. Se lovesc de toate porțile care parcă astăzi nu se mai deschid și nimeni nu este acasă să-i primească și să le ofere sau aline suferința. Retrogradarea lui Mercur are un factor important și pentru celelalte zodii, iar punctul în care a ajuns astăzi, nu este unul favorabil per total.

Coșmar pentru pești! Horoscop zilnic 12 iulie 2020

Horoscopul săptămânal realizat de Minerva se publică astăzi în site, în Horoscop Minerva Previziunile horoscopului de duminică, 12 iulie 2020.

Berbec

Ai avea multe de spus, dar este bine să analizezi dacă interlocutorul tău este capabil să audă ce vrei să îi transmiți. Ești puțin agitat din cauza planurilor tale de viitor, despre care ai senzația că nu se mai clarifică. Nu este momentul să iei decizii radicale, nu te arunca în schimbări de loc de muncă sau decizii mari în planul familiei.

Taur

O zi începută bine cu Soarele în casa familiei și chiar și plastic exprindu-ne, ai parte azi de relaxare, voie bună și te bucuri de ultima zi de din săptămână parcă ai fi în concediu. Reușești astăzi să lași grijile deoparte și să treci ușor pentru orice persoană care ar putea să te irite.

Gemeni

Voia bună la voi în viață nu este ceva nou, reușiți să vă mobilizați astăzi și să faceți tot ce vă propuneți. Ați fost cam leneși în ultma perioadă, iar astrele vă cam trag de mânecă. Nu vă place să vă dezamăgiți, iar asta este punctul dumneavoastră forte. 12 iulie este pentru nativii născuți în mai zi de nou început, iar pentru cei din iunie zi de clarficarea generală a planulilor de viitor.

Rac

Gânduri multe vă apasă, de o bună bucată de timp sunteți neliniștit. Aveți multe motive să fiți, dar unele sunt supra estimate din cauza lui Mercur retrograd. Nu trebuie să fiți nerăbdători, v-am spus încă din horoscopul anului 2020, că a doua perioadă a anului este un fel de derdeluș. O intâlnire accidentată sau programată cu cineva din trecutul tău, te adâncește și mai tare în gândurile tale.

Leu

Ești la răscruce de drumuri și calculezi și analizezi pe ce cale să o iei. Viitorul îl ai bine creionat și parcă știi ce ai de făcut, însă nu ești sigur pe tine și nici pe ce ți-ar rezerva un nou drum. Este foarte bine aspectată zona carierei, iar astăzi primești un telefon care-ți va confirma asta. 12 iulie este la un pas de perioada ta de glorie, mai exact de când horoscopul european ajunge la zodia ta.

Fecioară

Nu ești mulțumit de cum a evoluat cariera ta, azi, 12 iulie ești parcă mai convins că trebuie să faci o schimbare la locul de muncă și că trebuie să alegi o altă companie care să valorifice și să aprecieze efortul pe care-l depui. Nu este greșit să gândești așa, ai curaj să mergi mai departe și să te „vinzi” pe ce știi tu mai bine să faci.

Balanță

Horoscopul zilei de dumincă îți aduce vești bune, am putea spune că ești vedeta zodiacului de astăzi, dar și a săptămânii viitoare. Îți spunem un secret din previziunile realizate de Minerva pentru săptămâna 13-19 iulie, vin o groază de vești bune și pline de speranță.

Scorpion

Nu mai despica firul în patru, nu degeaba este el așa drept, încearcă să vezi lucrurile mai puțin analitic. Nu-ți uita rațiunea, dar esti prea meticulos din cauza problemelor cu banii din această perioadă. Nu uita multă lume n-o duce bine și asta nu înseamnă că doar tu ai ceva de făcut sau schimbat. Toți avem. 2020 nu este cel mai grozav an pe care-l avem.

Săgetător

Scoarte arcul, scoate săgețile și acundele bine. Te-ai trezit cu fața la cearceaf și dacă vrei să nu îți superi apropiații, ai grijă pe cine ți se pune pata astăzi. Ești prea irascibil, iar nimeni nu este obligat să te suporte așa. Mai gândește-te dacă interacționezi cu cineva azi sau îți petreci duminica mai …tăcut.

Capricorn

Truditorul zodiacului, cum vă spune maestrul Voropchievici, este prea  obosit. Te-ai „aruncat cu capul în față și ai spus da la prea multe proiecte, nu mai ai timp de tine. Începi să resimți asta, iar extremele sunt aproape de tine. Dacă ești liber azi profita de asta și bucură-te  de odihnă.

Vărsător

Horoscopul zilei din 12 iulie parcă a fost cam zgârcit, doar două zodii o duc bine astăzi tu și balanțele. Profită de ziua care ți-a parvenit, ieși în parc sau oraș, bucură-te de căldura și relaxeaza-te pe masură. Va veni o perioada ceva mai grea pe zona de efort în carieră așa taman bine să profiți de orice zi care-ți dă voie să-ți încarci bateriile.

Pești

Te-am avertizat de la început, astăzi nu este ziua ta și îți recomandăm ca pe 12 iulie să nu lași prea multe discuții deschise. Cel mai bine ar fi să amâni orice plan pentru săptămâna viitoare. Dacă faci parte din norcoșii zilei de astăzi, ai grijă la ce spui și cum gândești sau analizezi lucrurile, s-ar putea să iasă un tămbălău de-ți va părea rău că ai deschis gura.

VIDEO: Horoscop 12 iulie 2020

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top