Connect with us
Horoscop luni 13 iulie 2020, cheltuieli neașteptate

Zilnic

Horoscop luni 13 iulie 2020, cheltuieli neașteptate

Horoscop 14 iulie 2020, cheltuieli neașteptate pentru Pești astăzi, dar o zi cu vești bune pentru tauri. Horoscopul zilei de luni aduce vești esențiale și pentru gemeni care spre seară procesează cu drag informația din prima zi a săptămânii 13-19 iulie 2020.

Berbec

Esti plin de viață, răspândești veselie si te avânți în tot si toate cu mult elan. Relatiile cu cei din jur pot fi destul de conflictuale, dar ai suficiente resurse sa depășești totul cu bine. S-ar putea sa constati ca anumite relatii sau colaborari nu iti mai sunt pe plac, însă cântărește cu atentie inainte de a lua o decizie. Foloseste-ti energia de astazi si pentru remodelarea propriei personalități sau pentru a reorganiza unele planuri de viață și activitate.

Taur

Este o zi bună pentru a te ocupa numai de tine. Chiar daca vei încerca să te orietezi către cei din jur, gandurile tale zboara numai la sufletul tau. Rezolva doar treburile cotidiene usoare. Plimbarile in aer liber sau meditatia in tihna si taina la evenimentele din jurul tau sunt cele mai indicate activitati. Chiar sunt lucruri pe care acum trebuie sa le stii despre propria ta fiinta si sa-ti faci planuri de actiune. Sănătatea este vulnerabilă.

Gemeni

Evenimentele principale ale zilei sunt legate de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante cu acestia, astfel ca atentia ta trebuie să fie la cote inalte. Controversele pot fi prezente, însă au farmecul și rolul lor. Spre seară, acordă-ți momente de liniște pentru a te gândi pe îndelete la informatiile primite astazi. Cu siguranță, printre polemici, ti s-au oferit sfaturi sau îndemnuri de care ar trebui să ții cont.

Rac

Astăzi ești hotărât să te ocupi de segmentul profesional și de imaginea ta în societate. Sunt posibile situatii tensionate, dar le poti depăși fără probleme, dacă ești atent. Familia nu te sustine deocamdata in demersurile tale, dar ai rabdare, deoarece vin zile bune in acest sens. In a doua parte a zilei este bine să iei legatura cu un prieten, pentru ca te poate ajuta in luarea deciziilor potrivite situațiilor în care te afli.

Leu

Călătoriile și studiile reprezintă subiectul principal al zilei. Sunt posibile răsturnări de situație în aceste segmente, dar ai încredere și răbdare. Totul se va rezolva cu bine. Dorința de rafinare sufletească este prezentă, astfel ca este un moment excelent de a-ți planifica activități culturale pe câteva săptămâni de acum încolo. Vizitarea locurilor frumoase, lecturarea cărților sfinte ai dialogul liniștit cu un prieten îți aduc beneficii serioase.

Fecioară

O zi bună pentru a te ocupa de chestiuni financiare ce vizeaza banii altora: taxe, impozite, credite, relatii cu institutiile financiare sau moșteniri. S-ar putea sa constați că dorințele sau planurile tale legate de acest capitol nu se pot realiza, dar deocamdată astrele îți oferă tot ce ai nevoie din acest punct de vedere. Există necunoscute și restricții, dar în curând lucrurile vor intra pe un făgaș mai bun.

Balanță

Relatiile parteneriale animă ziua. Situatiile conflictuale te vor duce cu gândul la faptul că ar fi bine să faci ceva modificări în parteneriate și colaborări. Ai rabdare, deoarece nu este un moment prielnic pentru asa ceva. Alcatuieste diverse planuri in acest sens si vei vedea ca încep să se contureze. Pentru cei din mediul social in care traiesti și îți desfășori activitatea esti o mică vedetă, așa că trebuie să te comporți pe măsură.

Scorpion

Cheful de munca este accentuat. Și așa este și bine, deoarece succesele nu vor întârzia să apară. Situatiile ivite la serviciu sunt destul de tensionate, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine. S-ar părea că nu esti pe aceeasi lungime de unda cu colegii de munca sau cu sefii, dar sunt momente de care este bine să ții cont. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de lucrurile importante.

Săgetător

Prima zi a săptămânii iti aduce chef de petreceri si aventuri. Ai dori să te îndrăgostești, dar se pare că nu prea ți se răspunde pe măsura așteptărilor tale. Ai șanse de a-ți pune in valoare creativitatea. Planifică activitati culturale sau de tipul hobby, pe termen lung, deoarece astrele îți trimit raze minunate în acest sens. In a doua parte a zilei, invită câțiva prieteni la o șuetă în aer liber. Va fi amuzant, însă vei afla și informații utile.

Capricorn

Activitatile casnice si relatiile familiale iti deschid săptămâna. Te ocupi cu plăcere de tot ce este legat de casă, patrimoniu sau relații parentale. Poți planifica diverse aspecte referitoare la întreținerea sau reamenajarea locuinței. O schimbare de locație datorită carierei profesionale poate apărea la orizont. Pe de alta parte, gândurile tale zboară catre perioada copilariei si pesonajele ei. Spre seara organizeaza o reuniune cu membrii familiei.

Vărsător

Astăzi ești nevoit să faci o mulțime de drumuri scurte, dar toate cu folos. Fii prudent și pleacă doar după ce te asiguri că totul este în ordine cu mijlocul de transport sau cu scopul călătoriei. Sunt moment favorabile si pentru studiu, cercetări, documentare sau schimb de informații. In a doua parte a zilei, intalnirile si dialogurile cu neamurile sau cu prietenii apropiați îți pot oferi momente plăcute și interesante.

Pești

Sunt posibile cheltuieli neașteptate, dar și primești bani, salariul, o primă sau cadouri deosebite. Se pare ca se rezolva anumite cehstiuni bănești ce trenează de mult timp, la locul de muncă. Pe de alta parte, vei pune în balanță valorile tale morale si materiale. Este un moment excelent de a analiza cu atentie ce este mai important pentru tine si de actiona in consecință. Astrele îți trimit influxuri discrete ce te pot ajuta să iei deciziile potrivite.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top