Connect with us
Horoscop Minerva 22 februarie 2021: Fecioarele primesc bani, Vărsătorii au musafiri nepoftiți

Zilnic

Horoscop Minerva 22 februarie 2021: Fecioarele primesc bani, Vărsătorii au musafiri nepoftiți

La început de săptămână, horoscopul Minerva 22 februarie 2021 îți aduce predicții pentru această zi. Afli aici cum îți va fi ziua în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. E bine să știi că dacă ești nativ în zodia Fecioară, ai șanse ca această zi să-ți aducă venituri suplimentare, iar dacă ești Vărsător, așteaptă-te te să ai musafiri nepoftiți.

Horoscop Minerva 22 februarie 2021

Horoscopul Minerva pentru 22 februarie 2021 aduce situații neprevăzute pentru zodii. Află care sunt predicțiile pentru fiecare zodie în parte. De exemplu, Fecioarele primesc bani astăzi dintr-o sursă total neașteptată. Ce se întâmplă cu celelalte zodii!

Zodia Berbec

Este posibil să fii nevoit să amâni sau chiar să anulezi unele dintre planurile pe care ți le-ai făcut pentru astăzi, ceea ce te va nemulțumi teribil. Încearcă să tratezi totul cu calm, mai sunt și zile de astea.

Zodia Taur

Cel mai bun scenariu este să păstrezi rutina zilnică și să nu te lansezi în provocări. Spre seară este posibil să primești vizita unei persoane foarte dragi.

Zodia Gemeni

Dacă ești singur, astăzi ai șansa să cunoști pe cineva interesant cu care s-ar putea închega o idilă. Ține-ți secretele departe de urechile curioșilor.

Zodia Rac

Când simți că intri pe un teren contradictoriu, schimbă tema dialogului cât mai repede posibil. Nu insista că părerea ta este cea mai bună, asta este o strategie complet greșită.

Zodia Leu

Posibil ca astăzi să apară o eroare de comunicare cu o rudă. Situația te va indispune, dar cu răbdare și tact diplomatic, poți restabili echilibrul în această relație.

Zodia Fecioară

Fecioarele primesc bani astăzi, este o zi bună din punct de vedere financiar. Din fericire, acești nativi sunt cerebrali și vor avea grijă ca fiecare bănuț să fie gestionat cu cap.

Zodia Balanță

Este ziua ideală să te bucuri de tot ce te înconjoară. Lasă nemulțumirile deoparte și simte viața cu adevărat. Ai grijă de cei dragi și nu uita că nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită.

Zodia Scorpion

Cei care credeau că nu-și vor mai găsi niciodată jumătatea ar putea avea parte de o întâlnire neașteptată. Nu căuta perfecțiunea, pentru că cel mai probabil te-ai plictisi de ea.

Horoscop Minerva Taur 22-28 februarie 2021

Zodia Săgetător

Sunteți puțin desprinși de realitate și este cazul să găsiți pe cineva care să vă readucă cu picioarele pe pământ. Astăzi descoperiți că aveți nevoie de ajutorul prietenilor și al familiei pentru a trece peste anumite situații mai puțin plăcute.

Zodia Capricorn

Concentrați-vă pe problemele care pot fi rezolvate rapid, și lăsați-le deoparte pe cele care necesită analiză. Astrele vă recomandă să vă concentrați pe ceea ce vă aduce rezultate pozitive.

Zodia Vărsător

Dacă ești născut sub semnul zodiacal al Vărsătorului ar trebui să te aștepți astăzi la musafiri nepoftiți. Nu ai niciun chef de primit vizite și de socializat, dar trebuie să-ți dai interesul să pari o gazdă bună.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top