Connect with us
Horoscop Minerva 21 februarie 2021. Zodiile care sunt predispuse să înșele astăzi

Zilnic

Horoscop Minerva 21 februarie 2021. Zodiile care sunt predispuse să înșele astăzi

Minerva îți prezintă horoscopul zilei de duminică, 21 februarie 2021 când afli care sunt zodiile predispuse să înșele. Cine are șanse mari astăzi să calce strâmb și să provoace o adevărată tensiune în cuplu. Care sunt predicțiile pentru această zi, pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

Horoscop Minerva 21 februarie 2021

Trei zodii sunt predispuse astăzi să calce strâmb și să greșească grav față de persoana cu care formează un cuplu. Este o zi alunecoasă din punct de vedere sentimental, iar cei cu mai puțină stăpânire de sine au toate șansele să-și taie creanga de sub picioare. Iată care sunt zodiile predispuse să înșele cu doar cîteva zile înainte de sărbătoarea iubirii – Dragobetele.

Vărsătorii sunt nonconformiștii zodiacului, cei cărora nu le place rutina și mai ales să facă ce fac alții. Sunt fascinați de persoane noi, interesante și de ce pot aduce acestea în viața lor. Când întâlnesc pe cineva care le stârnește interesul, pur și simplu uită că sunt într-o relație. Partea cea mai gravă este că nu se simt vinovați când calcă strâmb, dar se enervează teribil când sunt prinși.

Horoscop februarie 2021

Peștii aleg să înșele atunci când nu se mai simt bine în relația de cuplu pe care o au. Cumva ei se gândesc că în felul acesta nu vor face persoana de lângă ei să sufere, și bate la altă ușă. Se aprind repede și le trece la fel de repede. Le place să fie îndrăgostiți, să simtă fluturi în stomac, iar când aceștia dispar, se reorientează. Preferă să înșele decât să spună lucrurilor pe nume și să poarte o discuție sinceră cu persoana iubită.

Leii sunt predispuși să calce strâmb, pentru că simt mereu nevoia de atenție. Dacă pleacă reflectoarele de pe ei, li se pare că nu mai sunt numărul 1 și atunci se orientează spre altcineva dispus să îi ridice în slăvi. Nu pot rezista tentației de a se afla în preajma cuiva care îl idolatrizează și de fiecare dată când înșeală, își spun că este pentru ultima dată.

Gemenii sunt predispuși să înșele pentru că pur și simplu nu mai pot de bine. Chiar dacă au parte de toată atenția în relația de cuplu, nu se pot abține să nu se uite în dreapta și în stânga. Deși se confruntă cu mustrări de conștiință, ei merg înainte pe calea cea rea și revin acasă comportându-se ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top