Connect with us
Horoscop Nicoleta Svârlefus 24 iunie 2019 - Tensiuni între prieteni și în familie

Zilnic

Horoscop Nicoleta Svârlefus 24 iunie 2019 – Tensiuni între prieteni și în familie

Horoscop, luni, 24 iunie 2019 realizat de Nicoleta Svârlefus pentru prima zi din ultima săptămâna din luna iunie. Horoscopul zile aduce tensiuni între prieteni, în special la Taur. Gemenii vor avea mici probleme la locul de muncă. Scorpionii au bătăi de cap în familie, atenție, o parte din cei care vă critică au dreptate. Încercați să nu reacționați la calm.

Horoscop Nicoleta Svârlefus 24 iunie 2019 – Sfatul zilei general al astrologului, calculați bine totul înainte de a decide.

Horoscop zilnic 24 iunie 2019 – Berbec

Este o zi potrivita izolarii de cotidian si plimbarilor in aer liber. Sufletul tau are nevoie de introspecție. Ar bine ar fi să-ți aranjezi programul, astfel încât sa poti sta mai mult cu tine insuti si sa eviti activitatile deosebite.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale, pe cat posibil! Sunt momente bune pentru a-ti trasa noi planuri de viitor.

Horoscop zilnic 24 iunie 2019 – Taur

Vrei nu vrei, ai de-a face cu prietenii. Intalnirile si dialogurile cu acestia iti vor aduce in atentie chestiuni legate de bani si investitii. Retine sfaturile si solutiile primite, pentru ca iti vor fi de folos in curand.

Cotroversele sunt la ordinea zilei, insa prudenta te poate feri de neplaceri. In a doua parte a zilei organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi. Alege-ți cu grijă vorbele și gesturile!

Horoscop zilnic Nicoleta Svârlefus 24 iunie 2019 – Gemeni

Domeniul profesional te solicita destul de mult astazi cu situatii controversate. Sunt posibile vesti importante legate de sefi sau informații referitoare la pozitia ta in cadrul unui loc de munca.

Poti primi reprosuri vizavi de modul in care iti indeplinesti atributiile la serviciu. Sunt momente pasagere, insa retine informatiile primite si ai mai multa grija de imaginea ta in ochii celorlalti. La finalul zilei fii alaturi de membrii familiei.

Horoscop zilnic 24 iunie 2019 – Rac

O zi in care dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Programeaza-ti activitati culturale si participarea la seminarii pe teme spirituale. Pe de alta parte, relatiile cu strainatatea pot intra in sfera ta de interes.

Este vorba despre calatorii indepartate, fie de agrement, fie pentru studii. La serviciu ai multe si marunte de facut, insa te poti baza pe colegi, dar ai grija la sefi. La finalul zilei, astrele iti recomanda plimbări în aer liber.

Horoscop zilnic 24 iunie 2019 – Leu

Sunt momente favorabile achitării taxelor, impozitelor si datoriilor de orice fel. Pe de alta parte, s-ar putea sa primesti un cadou sau o recompensa de la cine te astepti mai putin.

Oricum, tema principala a zilei sunt banii si bunurile materiale provenite de la altii. Totusi, detașează-te de laturile materiale ale vietii si gândește-te pe indelete de ce ai parte de anumite evenimente in jurul tau. Lecturează o carte buna.

Horoscop zilnic Nicoleta Svârlefus 24 iunie 2019 – Fecioară

Interesanta zi la capitolul relatii parteneriale. Sunt posibile discutii importante cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. Ascultă ce au de zis ceilalti, chiar daca unele lucruri nu iti sunt pe plac.

Vei reusi sa depasesti cu bine totul. In cazul colaborarilor, ar fi bine sa te gandesti la incetarea celor care nu te mai reprezinta si să-ți orientezi eforturile catre altele mai profitabile. Spre seară, invită-ți partenerul de viata la o cină romantică.

Horoscop zilnic 24 iunie 2019 – Balanță

Te asteapta multa forfota la serviciu. Relatiile colegiale sunt destul de distorsionate, dar cu prudenta si discernamant vei putea evita provocarile si situatiile delicate.

Recomandabil este sa te ocupi doar de treburi usoare, pentru ca sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor si sistemului digestiv. Foloseste doar remedii naturiste, rezerva-ti momente pentru detasarea de cotidian si plimba-te mai mult in aer liber.

Horoscop zilnic Nicoleta Svârlefus 24 iunie 2019 – Scorpion

O zi în care preocuparea majoră este legată de persoanele dragi. Parcă s-au vorbit toți să ți se împotrivească. Există pe undeva un sâmbure de adevăr, însă cu puțin efort și bunăvoință ai putea depăși orice situație neplăcută.

Detașează-te de cei dragi, lasă-i în pace să-și decidă singuri planurile, iar tu relaxează-te cu un hobby. Se prefigurează discuții aprinse de la bani, bunuri comune, moșteniri sau partaje.

Horoscop zilnic 24 iunie 2019 – Săgetător

Activitatile gospodaresti și relațiile cu membrii familiei reprezintă temele principale ale zilei. Sunt posibile avarii în spațiul locativ și cheltuieli majore pentru un bun casnic.

Se recomandă prudență și discernământ referitor la investiții domestice, deoarece nu sunt momente prielnice pentru așa ceva. Un membru al familei, o rudă poate avea nevoie de ajutorul tău. Pe de altă parte, ziua îți poate aduce informații deosebite legate de neamuri.

Horoscop zilnic 24 iunie 2019 – Capricorn

S-ar parea ca astazi esti mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, atat in interesul tau, cat si pentru a rezolva problemele altora. Bine ar fi sa te rezumi doar la ale tale.

Poti primi vesti alarmante de la cineva apropiat. Selecteaza informatiile si nu te lasa impresionat. Pe de alta parte este o zi buna pentru demersuri necesare instruirii profesionale. Fii mai discret, evita treburile complicate, deoarece oboseala își va spune cuvântul.

Horoscop zilnic 24 iunie 2019 – Vărsător

Finanțele castigate din munca proprie sunt tema principala a acestei zile. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de conditiile de munca. De retinut informatiile care se vehiculeaza in preajma ta, intrucat schimbarile din sfera muncii sunt frecvente si apar cand te astepti mai putin.

Pe de alta parte sunt momente bune pentru a-ti rasfata sufletul la cumparaturi. Starile tale de spirit fluctuează destul de mult.

Horoscop zilnic 24 iunie 2019 – Pești

Zi interesantă pentru tine. Ai energie, vrei sa te ocupi de tot si toate, dar cel mai bine intoarce-ți privirea si eforturile doar catre tine. Verifica-ti starea de sanatate, garderoba, gandeste-te la diete de sezon sau planifica activitati dragi sufletului tau.

Toate planurile vieții depind în exclusivitate de felul în care le gestionezi tu. Lasă deoparte victimizarea, autosacrificiul, alunecarea în lumi iluzorii și găsește-ți ancore serioase în lumea reală înconjurătoare.

Horoscop 24 iunie 2019, realizat de Nicoleta Svarlefus pentru Astrocafe.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top