Connect with us
Horoscop zilnic 9 aprilie 2019. Horoscopul zilei de marți 9 aprilie

Zilnic

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019. Horoscopul zilei de marți 9 aprilie. Noroc divin

Horoscop 9 aprilie 2019, noroscopul zilei prezentat de Acvaria. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019 Berbec

Te încearcă mania persecuţiei, ai impresia că toată lumea s-a aliat împotriva ta şi nimic nu-ţi iese. Ceva lipseşte, e un gol în sufletul tău care, momentan, nu poate fi înlocuit cu nimic. Ţi-e dor de ceva ce îţi inspira cândva încredere şi siguranţă, dar l-ai pierdut sau ţi s-a luat pe nedrept şi e normal să suferi.

Nu are rost să regreţi şi nici să vezi în jur doar motivele de nefericire, pentru că ai putea rata lucruri noi care pot compensa această pierdere, dar dacă-l iei pe nu în braţe la nesfârşit, e greu de crezut că poţi observa şi ceva bun în preajmă.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019 Taur

Nu e bine să te bucuri de răul altuia, dar dacă necazul lui vine ca urmare a unor fapte rău intenţionate ale acestuia, nu poţi să nu jubilezi când îl vezi că-şi plăteşte acum propriile fapte.

Chiar dacă nimeni nu e corect şi chiar şi tu, un om cinstit prin definiţie, mai apelezi uneori la gesturi necinstite, ai un sentiment ciudat de satisfacţie uşor maliţioasă că ţi-ai dat rivalul la o parte iar acesta suferă consecinţele fostelor sale erori. A venit vremea ca acesta să plătească pentru ce ţi-a făcut, dar ai grijă să nu-i întorci lui gestul printr-un fapt la fel de reprobabil. Nu face ca el doar din răzbunare!

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019 Gemeni

Cea mai mare preocupare este legată de bani şi afaceri, acesta fiind domeniul asupra căruia te vei apleca azi cu mai multă atenţie.

Fie că îţi faci un calcul al banilor pe care îi ai prin conturi sau prin sertare, fie că treci un pic în revistă ce ai realizat în ultima vreme în acest sens, oricare ar fi activitatea cu iz financiar asupra căreia îţi concentrezi azi energia, se pare că rezultatele sună promiţător. N-ar fi rău să stai un pic de vorbă cu tine însuţi ca să descoperi mijloace concrete pentru a-ţi îmbunătăţi bugetul.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019 Rac

Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, când chiar tu ai putea comite o infracţiune cu speranţa că nu va lăsa urme. Ba da, va lăsa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lăsa păcălit de perspective amăgitoare. Cineva are interesul de a te atrage într-o cursă promiţând marea cu sarea, iar tu eşti gata să-l crezi.

Dar se poate ca şi tu să încerci să păcăleşti pe cineva cu vorbe meşteşugite pentru a-l atrage într-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de câştigat dar nu pe cele mai corecte căi. Dacă cinstea e mai presus de câştig, te va mustra conştiinţa.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019 Leu

E o plăcere să ţi se recunoască meritele, ceea ce te motivează şi mai tare să arăţi de ce eşti în stare! Este posibil chiar să fii nevoit să apari în faţa unei comisii sau a unui public pentru a-ţi face cunoscute opiniile şi o vei face cu talent.

Întâlnirile şi discuţiile sunt la ordinea zilei, de aici născându-se direcţii interesante de abordat în viitor, deci ia-ţi inima în dinţi şi bate la uşile potrivite. Micile călătorii prin împrejurimi te pot pune în faţa unor noutăţi optimiste iar telefonul va suna toată ziua, ca la gară!

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019 Fecioară

Nu te poţi integra în mediul în care nimereşti astăzi, pentru că lumea discută doar despre lucruri neimportante, despre rutina de zi cu zi, despre mărunţişuri care pe tine nu te preocupă absolut deloc. Nu-ţi poţi găsi locul printre aceştia, deoarece ei sunt obsedaţi de nimicuri pe care tu nici măcar nu le remarci, darămite să le şi discuţi cu ardoare?

Te simţi exclus din acel mediu tocmai datorită nivelului diferit în care priveşti lucrurile, dar decât să te cobori la nivelul lor şi să discuţi despre nimicuri, mai bine să rămâi pe din afară, căutând oameni cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019 Balanță

E o plăcere să intri azi în legătură cu o societate pe care o consideri cumva superioară, deasupra altora, şi faptul că faci şi tu parte din ea, te încântă, te măguleşte, te face să fii foarte mândru de tine.

Fă tot posibilul să rămâi în acest mediu elitist, care te pune într-o lumină foarte bună, semn că valoarea îţi este recunoscută, că ai evoluat mult, că eşti apreciat aşa cum meriţi. De fapt, o treaptă mai sus în ascensiunea ta socio-profesională e motivaţia perfectă pentru tine să înveţi şi mai mult, să devii şi mai bun, să te auto-perfecţionezi în permanenţă.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019 Scorpion

Uneori, legea intervine în treburile tale în cel mai agresiv mod, cu reguli severe ce se cer respectate fără a te opune. La fel trebuie să faci şi azi, când dai piept cu un ordin de sus ce are la bază legi care nu pot fi contestate, deci tot ce poţi să faci e să te supui.

Chiar dacă, în sinea ta, nu eşti deloc de acord cu ceea ce eşti obligat să faci, urmezi ordinele întocmai doar pentru că aşa trebuie. Dacă începi să critici sau să te ridici împotriva celor care deţin astăzi puterea absolută, e posibil să atragi sancţiuni asupra ta, deci mai bine taci şi faci cum ţi se cere.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019 Săgetător

Ceea ce iese din mâinile tale e demn de laude pentru că eşti serios, te apleci cu maximă concentrare asupra sarcinii asumate şi eşti un perfecţionist. Nu te laşi până nu duci la îndeplinire acel proiect şi, mai ales, până nu-l faci perfect, pentru că ai încredere maximă în calităţile tale şi ştii că poţi face ceva ireproşabil.

Ţine-te de aceste sarcini asumate şi du la îndeplinire ce ai început, convins că totul va ieşi ca la carte. Succesul nu e departe la investiţia de forţe pe care o dedici acestui scop şi tragi tare, conştient că numai de tine depinde reuşita.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019 Capricorn

Toate lucrurile potrivite vin exact la momentul potrivit, deci nu pretinde alt ritm de evoluţie, deoarece acesta este cel mai bun pentru tine. Chiar dacă ajungi mai lent la anumite scopuri, chiar dacă răbdarea îţi este pusă din greu la încercare, merită să accepţi această evoluţie lentă, pentru că tot ce întâlneşti pe parcurs are un rost, la urma urmei.

Nu grăbi lucrurile, nu sări peste etape, nu renunţa dacă nu ajungi repede acolo unde doreai, ci mergi pas cu pas, etapă cu etapă, convins că aşa e cel mai bine pentru rezultatele care te aşteaptă la capăt.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019 Vărsător

Cariera ta poate cunoaşte azi un moment de apogeu, de parcă toate eforturile depuse în ultimele luni primesc acum o recompensă de zile mari.

Ai toate motivele să fii fericit şi mândru de tine însuţi, pentru că ai muncit mult ca să ajungi aici şi când observi respect, admiraţie şi apreciere în ochii celor din jur, inclusiv ai profesorilor sau superiorilor tăi, e şi normal să te umfli un pic în pene. Ai de ce să fii lăudat şi eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns prin forţe proprii, ceea ce te motivează să urci şi mai sus.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2019 Pești

Speranţele pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect la care îţi aduci contribuţia par să se stingă brusc, pentru că apare o piedică ce nu te lasă să duci mai departe ce ai început.

Pe moment, eşti tentat să aluneci spre depresie, să priveşti lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunţi, mai bine ai analiza un pic situaţia, pentru că sigur ai ceva de învăţat din acest hop.

După ce-l vei trece, vei răsufla uşurat, spunând că nu a fost un obstacol întâmplător, pentru că te-a obligat să mai treci odată totul în revistă. Sigur descoperi ceva folositor!

Dana Mîndru locuieste in Piatra Neamt, Romania, născută pe 24 noiembrie 1970. * Este licentiată în jurnalism (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - Universitatea Bucuresti 1996) si absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea "Petre Andrei" (2008). Scrie teatru si proză, povestiri, roman, comedie, dramă, teatru scurt. * Actualmente web-editor astrolog al Acvaria.com PREMII OBTINUTE 1992 - Premiul al II-lea la Concursul National de Creatie Literară "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt), pentru romanul "7,2 GRADE PE SCARA RICHTER" 1994 - Marele premiu la Concursul National de Creatie Literara "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt) pentru romanul "CEATZA" | VEZI SITEUL CENTRULUI PENTRU CULTURA NEAMT 1995 - Premiul al II-lea la Concursul National al creatiei piesei de teatru intr-un act "Mihail Sorbul" (Botosani) pentru piesa "ANCHETA" 1996 - Nominalizare la Concursul National de Dramaturgie "Camil Petrescu" (Ministerul Culturii, Bucuresti) pentru piesa de teatru "SCARA" 1997 - Nominalizare la Gala Premiilor UNITER , la Concursul "Cea mai buna piesa romaneasca a anului" (UNITER, Bucuresti), pentru piesa de teatru "SCARA" | VEZI SITEUL UNITER 1997 - Premiul TV Symbol la Concursul de Creatie Literara "Avangarda XXI" (Bacau) pentru piesele de teatru "SCARA" si "MIA, NESUFERITA MEA…" 1998 - Nominalizare in finala Concursului de Creatie Literara "Dramafest" (Targu Mures) pentru piesa de teatru "SCARA" LUCRARI PUBLICATE (Toate lucrarile publicate AICI) "Intreg" - Proza scurta in revista "Asachi" (Piatra Neamt, 1995) - debut "Mia, nesuferita mea…" - Proza scurta in revista "Metafore" (Constanta, 1996) "Ancheta" – Piesa de teatru intr-un act in volumul "Patru piese de teatru intr-un act" (Botosani, 1996) "Detentie", "Intreg", "Mia, nesuferita mea..." si fragmente de roman si teatru - publicate pe internet in revista "Master Press" (acum off line) "Intalniri imposibile" - volum de proza scurta in limba engleza publicat pe internet la Ebookstand.com (acum off line) "Roca" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2000) "Ultimul tren" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2001) "The Inquiry" si "One Life without Beginning or End" in siteul literar in limba engleza IMAGIKON (internet, 2003) "Detentie", "O viata fara inceput si fara sfarsit", "Ancheta" si "Intreg" in siteul literar SFERA (internet, 2003) In anul 2005, a fost lansat siteul literar www.danamindru.ro sau www.proza.acvaria.com (pe care il vizitati acum) PIESE DE TEATRU MONTATE (Toate montarile prezentate AICI) 30 august 1997 – premiera piesei de teatru "SCARA" la Teatrul National Radiofonic – Bucuresti Regia: Dan Puican. Distributia: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Ileana Stana Ionescu, Dumitru Chesa. Difuzare: 30 august 1997 - programul Romania Cultural, 1 septembrie 1997 - Romania Actualitati Iunie 1999 – montarea piesei muzicale pentru copii "HARAP ALB & CO." Distributia: elevii clasei a IV-a F a Scolii Generale nr.3 din Piatra Neamt. Scenariu, regie si textele cantecelor: Dana Mindru Muzica, regie si acompaniament: Radu Mindru 26 februarie, 5 martie 2001 - montarea piesei de teatru intr-un act "ULTIMUL TREN" la Teatrul "Luminous Group" din New York, USA, in cadrul festivalului "Short Plays - Long Distance" | VEZI SITEUL LUMINOUS GROUP NEW YORK Distributia: Yuri Denysenko, Seth Michael May, Edmund Day Regia: Vivien Dybal Coloana sonora: Anthony Leone 18 mai 2001 - piesa "ULTIMUL TREN" montata la "The Luminous Group" - New York a fost jucata la Centrul Cultural Roman din New York | VEZI SITEUL CENTRULUI CULTURAL ROMAN NEW YORK Piesa de teatru intr-un act ANCHETA a fost jucata de trupa de teatru "DIONYSOS" - LICEUL DE ARTA “D. CUCLIN" Galati la Festivalul Judetean de Teatru pentru licee "I.L. Caragiale" ...si multe alte montari de catre trupe de teatru ale liceelor din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top