Connect with us
Sfatul zilei 18 martie 2019. Lunea extazului pentru o zodie și a agoniei pentru o altă zodie

Zilnic

Sfatul zilei 18 martie 2019. Lunea extazului pentru o zodie și a agoniei pentru o altă zodie

Citește sfatul zilei de 18 martie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Luni, 18 martie, două zodii vor trece de la extaz la agonie.

Sfatul zilei de 18 martie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Nu căuta răspunsuri în locurile unde ai pierdut multe lucruri până acum. E momentul să te simți responsabil și să faci o evoluție. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR: Treci de la extaz la agonie și viceversa. Ziua de azi va fi una destul de ciudată din toate punctele de vedere. Nu trage concluzii pripite. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: Te cheamă dorul de momentele în care nu trebuia să dai explicații nimănui, în care erai liber și fericit chiar și cu un leu în buzunar. Numărul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

RAC: Ai grijă ce decizii iei azi. Nu e o zi tocmai potrivită pentru schimbările majore din viața ta. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU: Fericirea are chipul tău, luminat de forța ta lăuntrică și de bunătatea specifică ție. Continuă să fii așa, luminos și simplu. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ: Te trezești cu niște reproșuri pe care nu știi cum să le iei. Ar fi bine să faci ordine în sufletul tău. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Te pripești și nu e bine. Ar trebui să refaci legăturile cu prietenii pe care i-ai lăsat singuri. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION: De ce te gândești doar la partea negativă a situației tale amoroase? Ar fi indicat să îți schimbi atitudinea față de partenerul de viață. Numărul norocos al zilei: 19.

SĂGETĂTOR: Diferențele dintre tine și prietenii tăi sunt evidente și tocmai acesta e farmecul cercului în care te învârți. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Lasă totul la o parte și pregătește-te psihic pentru situații și mai grele. Trebuie să iei în calcul că viața e complexă. Numărul norocos al zilei: 2.

VĂRSĂTOR: Ai niște fixuri de care nu poți scăpa. Nu mai pune întrebări care nu duc niciunde. Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI: Trezește-te la realitate și fă ceva pentru a-ți schimba starea de spirit. Ai nevoie de certitudini acum, nu de iluzii deșarte. Numărul norocos al zilei: 1.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top