Connect with us
Sfatul zilei 25 februarie 2019. Racii se simt bine în familie, dar primesc lovituri din alte părți

Zilnic

Sfatul zilei 25 februarie 2019. Racii se simt bine în familie, dar primesc lovituri din alte părți

Citește sfatul zilei de 25 februarie 2019 pentru zodia ta. Mai sunt puține zile și se încheie luna. Află ce te îndeamnă astrele să faci în frumoasa zi de duminică, ultima din februarie!

Sfatul zilei de 25 februarie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Atmosfera din familie e vioaie și te îndeamnă la relaxare, la multă vorbăreală, la leneveala aceea împreună, specifică zilelor de diminică. Azi e despre confortul tău. Numărul norocos al zilei: 2.

Citește aici: Horoscop Acvaria 25 februarie 2019 – O zi capricioasă

TAUR: Iubirea te înalță, iubirea îți dă motive să nu lași capul jos. Stai aproape de sufletul tău pereche la bine și la greu. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI: Ești uimit să descoperi oameni care au fost mereu lângă tine, dar față de care nu te-ai deschis suficient. Ascultă-i! Numărul norocos al zilei: 9.

RAC: Stai acasă, bucură-te de momentele de liniște alături de cei dragi și nu mai emite pretenții absurde. Ai grijă ce discuți porți azi cu anumiți colegi de la muncă. Nu le răspunde la telefon. Îți vor strica zenul. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Încrederea ta într-un prieten apropiat se evaporă pe măsură ce observi că nu te ajută când ai nevoie de el. E decizia ta! Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Primești vești plăcute de la ai tăi, de la cei de acasă. Bucură-te de momentele acestea frumoase și de ceea ce auzi. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ: Azi ești invitat la o cină romantică în oraș și neinspirat să fii să nu o accepți. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Ai de ales între două drumuri interesante, fiecare cu avantajele ei. Orice alegi, nu pierzi! Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR: Debordezi de energie și te simți în măsură să dai sfaturi prețioase celor care ți le cer. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Nu prea ești în apele tale și asta se vede. Odihnește-te! Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR: Se cam duc banii și ești nevoit să intri în fondurile de rezervă. Ai grijă cât de mult arunci banii pe prostii! Numărul norocos al zilei: 10.

PEȘTI: Petrece ziua alături de persoana iubită, căci este singura care te înțelege în aceste momente. Numărul norocos al zilei: 11.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top