Connect with us
Sfatul zilei 26 februarie 2019. Fecioarelor le e frică de ceva sau de cineva

Zilnic

Sfatul zilei 26 februarie 2019. Fecioarelor le e frică de ceva sau de cineva

Fecioarele sunt cuprinse de o spaimă neobișnuită. Citește sfatul zilei de 26 februarie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci.

Sfatul zilei de 26 februarie 2019 pentru zodia ta

BERBEC: Trebuie să ieși un pic din mediul tău și să privești lucrurile panoramic. Detaliile contează, dar trebuie să vezi situația per ansamblu. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Primești niște oferte de muncă, dar trebuie să le analizezi bine înainte de a semna ceva. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI: Îți dau târcoale două energii complet opuse și nu știi cu exactitate ce sentimente ai față de anumiți oameni. Numărul norocos al zilei: 9.

RAC: Nu refuza micile aventuri, ieșirile spontane prin mall sau prin cafenele, chiar dacă afară e ger de crapă pietrele. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU: Nu îi lăsa pe ceilalți să-ți taie elanul oricât de multe argumente ar avea în privința situației tale. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ: Te temi de un anumit moment, eveniment despre care nu știi nimic, dar știi că va veni. Nu mai face scenarii aiurea! Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ: Devii mai conștiincios, mai fidel, mai maleabil, mai agreabil. Ai grijă cum te porți cu dușmanii. Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION: Nu te aștepta să fii susținut de prieteni în chestiunea pe care o ai de rezolvat azi. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR: Dacă rămâi agățat de un conflict în care nu ai ce face, nu te mai plânge că toate oalele se sparg în capul tău. Numărul norocos al zilei: 3.

CAPRICORN: Te porți fals în preajma anumitor superiori pentru că nu ai încotro. Exprimă-te voalat. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR: Ai nevoie de ajutor? Cere-l cu gura tare, nu bâjbâi doar ca să te auzi tu. Cere și ți se va da. Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI: Stai aproape de persoanele mai în vârstă dacă vrei să îți răspunzi la anumite dileme. Numărul norocos al zilei: 6.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top