Connect with us
Vremea ANM 25 martie - 22 aprilie 2019 - Prognoza meteo pentru 4 săptămâni

Vremea

Vremea ANM 25 martie – 22 aprilie 2019 – Prognoza meteo pentru 4 săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 25 martie – 22 aprilie 2018. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în cea de-a doua lună de primăvară.

Astfel, potrivit specialiştilor ANM, în prima săptămână de prognoză, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale. Va fi mai rece în zonele de munte, unde va ninge.

Prognoza meteo 25 martie – 1 aprilie 2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână și local mai coborâte, în special în zonele de munte.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în jumătatea de vest a țării și apropiate de cele normale pentru această săptămână în restul teritoriului.

Vremea 1 – 8 aprilie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile vestice, nordice și centrale și apropiate de mediile multianuale specifice acestei săptâmâni în celelalte zone.

Prognoza meteo 8 – 15 aprilie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de vest și de nord a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și în general apropiate mediile climatologice în restul țării.

Vremea 15 – 22 aprilie 2019

Mediile valorilor termice se vor înscrie în limitele a ceea ce reprezintă normalul acestei săptămâni în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi cel mai probabil deficitar la nivelul întregii țări, potrivit ANM.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top