Connect with us
Vremea de 1 Martie! Anunț NEAȘTEPTAT de la meteorologi. Prognoza meteo pentru săptămâna următoare

Vremea

Vremea de 1 Martie! Anunț NEAȘTEPTAT de la meteorologi. Prognoza meteo pentru săptămâna următoare

Vremea ne pregătește noi surprize, după valul de temperaturi extreme la care am fost supuși. ANM anunță că vremea de 1 martie va fi neobișnuit de caldă.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, meteorologul de serviciu ANM a declarat că vremea de 1 martie va fi caldă cu temperaturi peste valorile normale.

Vremea de 1 martie

„Venim cu vești bune. După acest pasaj cu vreme deosebit de rece, intrăm într-un proces de încălzire treptată a vremii. Temperaturile vor crește ușor, iar la mijlocul săptămânii viitoare, așteptăm ca maximele să atingă valori de peste 10 grade, în mare parte a țării”, a declarat Alina Șerban.

ANM 1 martie 2019

„Vineri, pe 1 martie, ne așteptăm la vreme deosebit de caldă. Temperaturile vor fi între 10-15 grade”, a mai spus meteorologul.

Vremea săptămâna viitoare 25 februarie – 3 martie 2019

Săptămâna viitoare se asteaptă vreme în general frumoasă și cu soare. Ninsorile vor înceta, izolat se pot înregistra ploi sau mici rafale de vânt.

În București vremea va fi rece până luni dimineața.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a actualizat sâmbătă prognoza specială pentru municipiul Bucureşti, avertizând că vremea va fi deosebit de rece şi vor fi intervale în care vântul va mai avea uşoare
intensificări, cu viteze în jurul a 45 de km/h, amplificând senzaţia de rece.

În intervalul 23 februarie ora 08:30 – 24 februarie ora 10:00, cerul va fi variabil, temperatura maximă va fi de minus 1 – 1 grad, iar cea minimă va fi de minus 8 – minus 7 grade, posibil mai scăzută la periferia capitalei.

ANM precizează că, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza atenţionarea emisă sâmbătă.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top