Connect with us
Vremea săptămâna 18 - 24 februarie. Iarna se întoarce în forță. Temperaturile scad cu 20 de grade

Vremea

Vremea săptămâna 18 – 24 februarie. Iarna se întoarce în forță. Temperaturile scad cu 20 de grade

Vremea va fi frumoasă în săptămânana 18 – 24 februarie 2019, dar din 22 februarie situația se schimbă radical și temperaturile scadd chir și cu 20 de grade.

Dacă până acum ne bucuram de primăvară, de joi iarna își revine în drepturi conform meteorologilor.

Prognoza meteo luni, 18 februarie

Vremea se va menţine frumoasã. Ceata, burnita în regiunile estice. Temperaturile maxime vor marca o scãdere faţã de intervalul anterior în Moldova şi se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 4 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei.

Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţã.

Prognoza meteo marţi, 19 februarie

Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile estice şi sud-estice, iar noaptea şi în zonele joase din restul teritoriului, unde izolat vor fi condiţii pentru ploi slabe sau burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Moldova şi pe crestele înalte de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 4 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceaţã.

Prognoza meteo miercuri, 20 februarie

Vremea va fi schimbãtoare. Nori în nordul, nord-estul şi centrul ţãrii, iar noaptea şi în sud-est. La munte, local, se vor semnala precipitaţii slabe, mixte. Vânt pe crestele montane, dar trecãtor, la cote mai reduse şi în sudul Banatului şi sud-vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 5 grade. Mai ales la începutul intervalului, pe arii restrânse, vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea în Bucureşti

Luni

14 grade – soare.

Marţi

12 grade –  cer variabil.

Miercuri

14 grade – variabil, posibila ceata de dimineaţă.

Primăvara 2019, capricioasă

Potrivit meteorologilor Accuweatherprimăvara 2019 va fi una destul de capricioasă, cu ploi abundente, ninsori și viscol la inceputul lunii martie, mai ales în Moldova.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top