Connect with us

Monden

Cătălin Cazacu, alături de noua iubită la mare?: „Visul meu…” Cum a surprins-o

La nici o lună de când a ieșit din concursul Exatlon, foarte multe femei își doresc să îl cucerească pe Cătălin Cazacu. Fostul concurent care a fost părăsit de către logodnica sa în timp ce era în concurs se pare că iubește din nou.

Cătălin se află de câteva zile la mare, acolo unde se distrează alături de o tânără misterioasă. În timp ce soarele răsărea, Cătălin a surprins-o pe tânără cu o floare.

„Visul meu. #EA” este mesajul scris pe imagine de către Cătălin Cazacu, preferând să nu dezvăluie nici prea mult din identitatea domnișoarei.

Mulți fani și-au dat cu părerea despre identitatea domnișoarei din fotografie. În timp ce unii au spus că este vorba despre Claudia Pavel, alții au scris că sigur este fosta logodnică.

Pentru Cătălin par să fi venit vremuri mai bune, după ce a fost cuplat rând pe rând cu diverse femei. În timpul concursului, acesta s-a apropiat de Claudia Pavel și a suferit foarte mult atunci când ea a fost eliminată de la Exatlon. Apoi, zilele trecute, gurile rele l-au cuplat pe Faimos cu Maria Constantin, fosta soție a lui Marcel Toader.

Nici Claudia și nici Maria nu au reușit să îl cucerească pe Cătălin Cazacu, iar tânăra din imaginea postată pe rețelele de socializare este un mister.

Fostul concurent de la Exatlon are numai cuvinte de laudă despre Claudia Pvel.

Nu știu de ce mi se pune mie eticheta asta de mare cuceritor, pentru că eu sunt chiar urâțel. Eu sunt sufletul petrecerii, e greu să nu mă iubești!

Regret că pun singur capul pe pernă. Chiar dacă vreau să pozez într-un cuceritor. Încă visez și cred că există cineva acolo care va fi cu capul pe perna mea. Cred că e o greșeala să te gândești la însurătoare, asta o să vină singură. Se va întâmla nepremeditat.

Citește și: Cătălin Cazacu a câștigat prima cursă de motociclism, după o pauză de o jumătate de an. Cine i-a fost alături

Nu îmi place să fac planuri. Eu sunt foarte împăcat cu trecutul meu. Nu știu dacă el e împăcat cu mine. Am făcut pace cu trecutul. În astea cinci luni, pe o plajă, singur, numărând palmieri și valuri, am avut timp să fac pace cu mine”, a mai spus Cătălin.

Cât despre Claudia Pavel, Cătălin a dezvăluit că a existat o apropiere între ei

Noi am fost oameni sinceri, oameni care au făcut exact ceea ce au simțit. Ceea ce s-a văzut pe camere, exact asta s-a întamplat…

Citește și: EXCLUSIV! Giani Kiriță și Cătălin Cazacu s-au ascuns în bucătăria unui restaurant

Eu am reușit să descopăr acolo, un om minunat, un om frumos. Un om pe care o să-l admir toată viața. Am vorbit foarte multe lucruri despre viață, am vorbit foarte multe despre ce am trăit noi, ce valori avem și vorbind foarte mult, ajungi să empatizezi cu un om, ajungi să-ți dai seama că ai aceleași valori.

Dacă amândoi am simțit același lucru, e clar că există o anumită apropiere. Nu am ascuns niciodată că unul dintre cele mai grele momente ale mele a fost când a plecat Claudia, pentru că mă apropiasem de ea și a fost un gol mare pe care l-am simțit când a plecat.

Unul dintre lucrurile pe care le-am câștigat din acest proiect a fost prietenia cu această femeie superbă și minunată pe care o cheamă Claudia Pavel”, a afirmat Cătălin Cazacu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top