Connect with us
Cristian Pomohaci, glume cu subînțeles: ”Să vă ocupaţi puţin de femeile din sat!”

Monden

Cristian Pomohaci, glume cu subînțeles: ”Să vă ocupaţi puţin de femeile din sat!”

Controversatul fost preot și actual interpret de muzică populară, Cristian Pomohaci, contină să își facă apariția pe la diferite spectacole. Și se pare că publicul este cel care îl cere în continuare să le cânte la spectacole.

Aflat la zilele unei comune, Pomohaci și-a permis niște glume cu femeile aflate în public, deși acestea păreau să se amuze pe seama lor, noi ne abținem de la comentarii și vă lăsăm pe voi să trageți concluziile.

„Vreau să fac o dedicaţie specială pentru dumneavoastră, primarul şi viceprimarul. Să trăiţi, la mulţi ani! Să vă trăiască frumoasele soţii”. 

Urmat de o serie de glume ”nesărate” la care, se pare că, publicul și în special femeile, s-au amuzat.

„Vă mulţumesc pemtru dragostea cu care m-aţi aşteptat (…) Auziţi ce zice o doamne pe care o păstoriţi dumneavoastră: „Mai vrem o cântare frumoasă”. O zis aşa de frumos, mai vreeeem, mai vreeem.

Domnul primar, să vă ocupaţi puţin de femeile astea din sat, nu doar de cele din asistenta socială”, a spus Cristian Pomohaci în filmul postat chiar de acesta pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

Preotul vedetă a fost invitat să cânte la Ziua comunei Panaci.

PÎCCJ a decis efectuarea urmăririi penale faţă de Cristian Pomohaci pentru evaziune fiscală

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus miercuri efectuarea urmăririi penale faţă de Cristian Pomohaci pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată (11 acte materiale).

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, procurorii au dispus şi instituirea măsurii asiguratorii a popririi sumelor de bani aflate într-un cont bancar al suspectului, în vederea reparării pagubei produse prin infracţiune, cât şi pentru acoperirea cheltuielilor judiciare.

Citește și: Noi probleme pentru Pomohaci. Fostul preot a deschis proces!
PÎCCJ arată că, din probele administrate până în prezent, a rezultat faptul că în perioada ianuarie 2012 – octombrie 2017, sustrăgându-se de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prevăzute de Codul fiscal, cântăreţul de muzică populară a declarat la organul fiscal teritorial venituri obţinute din cedarea folosinţei bunurilor imobile aflate în proprietatea sa mai mici decât cele obţinute în realitate.

”În mod concret, suma nedeclarată de suspectul Pomohaci Cristian-Dorin este de 684.487 lei (echivalentul a 152.883 euro), aferentă cedării folosinţei a 11 bunuri imobile deţinute.

Aceasta a avut drept consecinţă prejudicierea bugetului general consolidat al statului cu suma totală de 136.572 lei, din care 114.687 lei reprezintă impozit pe venit, iar 21.885 lei contribuţia la asigurările sociale”, se precizează în comunicatul citat

1 Comment

1 Comment

  1. Chitul Grigore

    2018-07-05T23:37:17+03:00 at 23:37

    Vai de mama voastră
    Acest Cristian Pomohaci are un talent deosebit
    Oricăt l ati denigra el ramine numărul unu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top