Connect with us
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit! "Fetelor, Vlad e liber acum"

Monden

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit! „Fetelor, Vlad e liber acum”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit oficial, și din păcate pentru fani nu, nu este o glumă. Cei doi au făcut anunțul printru IGTV pe Instagram. Vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care i-au cunoscut pe cei doi. Sunt de 9 ani împreună, atât în viața reala cât și la TV, în serialele în care au jucat de-a lungul timpului. Ei spun că decizia separării a fost de comun acord. Chiar și așa, fanii au fost șocați și au sperat să fie vorba despre o glumă.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit

Este vestea tristă a momentului în showbiz-ul românesc. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman – împreună de 9 ani în viața reală și pe platourile de filmare, au decis să pună punct relației. Cei doi erau logodiți și locuiau împreună. Au dat vestea despărțirii prin intremediul unui IGTV pe Instagram.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit! „Fetelor, Vlad e liber acum”

Video-ul a fost văzut de peste 66.000 de oameni. Fanii au fost șocați de această veste, iar unii pur și simplu nu au crezut, convinși fiind că totul este o glumă.

Cristina a spus că ea a fost cea care a inițiat discuția cu privire la problemele din cuplu.

„Este greu, de trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, au anunțat cei doi.

Vlad Gherman a spus că cea mai mare greșeală pe care poți s-o faci într-o relație este să te uiți pe tine: ce îți place să faci, ce aspirații ai, ce nevoi ai. El a ținut să precizeze că o iubește pe Cristina, însă nu mai este iubirea care i-a ținut împreună 9 ani. Cei doi vor continua proiectele actoricești, ceea ce înseamnă că rămân aproape pe platourile de filmări. Cu privire la motivul care a dus la despărțire, ei au spus că de când s-au cunoscut au făcut totul împreună, iar asta i-a afectat pe termen lung.

„Noi când ne-am cunoscut eram foarte tineri și din acel moment am făcut cam totul împreună. Am lucrat și jucat împreună, iar undeva pe drum am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre la ce ne doream noi ca indivizi”, a spus Cristina Ciobănașu.

Cei doi au încheiat mesajul într-o notă optimistă și i-au rugat pe fani să le rămână aproape. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt actori și pot fi urmăriți în serialul Adela de la Antena 1.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit! „Fetelor, Vlad e liber acum” - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top