Connect with us
Cristina Ciobănașu a spus care este marele defect al lui Vlad Gherman: "Evident că devine obositor"

Vedete

Cristina Ciobănașu a spus care este marele defect al lui Vlad Gherman: „Evident că devine obositor”

Cristina Ciobănașu a încheiat relația cu Vlad Gherman, dar a spus că vor rămâne prieteni, indiferent de orice. Actrița a vorbit întotdeauna în termeni laudativi despre fostul ei logodnic, însă nu s-a sfiit să vorbească și despre marele defect al lui Vlad Gherman. Ce a deranjat-o dintotdeauna pe Cristina Ciobănașu la Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu a spus care e marele defect al lui Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu a spus că marele defect al lui Vlad Gherman este energia lui infinită. Actrița a admis că asta poate fi și o calitate, dar a ținut să explice de ce o enervează pe ea. Cristina a declarat că Vlad este mereu pus pe treabă, este spontan și foarte energic, chiar și după 12 ore de filmări, ceea ce îl face să devină obositor pentru ea.

„El, când se trezește, zici că a băut 10 cafele de parcă nici nu ar fi dormit până atunci iar energia lui ține absolut toată ziua până seara târziu. Evident că devine obositor, când eu sunt secată de puteri seara, după o zi grea de filmări, iar el e fresh de parcă nici nu ar fi muncit 12 ore înainte! Într-un fel, îl invidiez și de asta spun că e un „defect pentru că este ceva ieșit din comun”, spunea Cristina Ciobănașu într-un interviu.

Actrița a vorbit mereu frumos despre iubitul și logodnicul ei și a continuat așa inclusiv în ziua în care a anunțat despărțirea. Ea a spus că îl iubește în continuare pe actor, dar că este o altfel de iubire.

„Undeva pe drum am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre, la ce ne doream noi ca indivizi. Și eu îl iubesc pe băiatul ăsta. Și rămânem prieteni buni în continuare și colegi. O să filmăm în continuare pentru serialul ”Adela” și o să prezentăm împreună”, a spus Cristina Ciobănașu în anunțul despărțirii.

Din nefericire, povestea lor de dragoste s-a încheiat, iar ei au fost suficienți de maturi încât să-și asume că nu-și mai fac bine unul în viața celuilalt. Desigur este vorba doar despre viața sentimentală, pentru că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu rămân colegi pe platourile de filmare.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top