Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rupt logodna. Ce a făcut actrița cu inelul

06.02.2021
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rupt logodna. Ce a făcut actrița cu inelul

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai formează un cuplu, dar rămân colegi pe platourile de filmare. Cei doi tineri actori se ocupă, în continuare, de emisiunea CulTour de pe Happy Channel. Anunțul despărțirii a fost făcut printr-un video în care cei doi și-au lămurit fanii. Ulterior au mai revenit cu câteva detalii, iar Vlad a întrebat-o pe fosta lui iubită, ce a făcut cu inelul de logodnă.

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă de la Vlad Gherman

Vizibil trist și dezamăgit că s-a ajuns la despărțire, Vlad Gherman a întrebat-o pe Cristina Ciobănașu ce a făcut cu inelul de logodnă. Cei doi au fost logodiți mai mulți ani, iar acum, de când s-au despărțit, Cristina și-a scos inelul de pe deget.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rupt logodna. Ce a făcut actrița cu inelul

Actrița din serialul Adela a spus că a pus bijuteria într-o cutie, mai exact în cutia lor cu amintiri.

„L-am pus într-o cutie cu amintiri. În cutia noastră cu amintiri comune, a spus Cristina. Vlad: o să le vezi numai tu. Cristina: nu e adevărat, o să vii și tu și o să le vezi”, a fost dialogul dintre cei doi.

În cadrul emisiunii CulTour de pe Happy Chanel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au continuat episodul în care vorbesc despre relația lor de dragoste, despre cum a fost și cum au ajuns la concluzia că a venit vremea despărțirii. Împreună au construit o relația frumoasă care s-a consumat atât în plan sentimental, cât și în carieră, cei doi fiind colegi pe platourile de filmare.

Fanii lor au fost șocați. Efectiv nu le-a venit să creadă că această despărțire nu este doar o glumă nereușită din partea celor doi actori. Cineva care i-a îndrăgit extrem de tare a spus că nu mai crede în dragoste adevărată. Vlad Gherman i-a răspuns imediat:

„Trebuie să înțelegi că dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta. Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment. Să trăiești fiecare clipă că și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta! Mai mult decât atât iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun”, a spus actorul.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio, însă se comportă ca cei mai buni prieteni, și asta pentru că au crescut efectiv împreună. Vorbesc frumos unul despre celălalt, se privesc cu drag și par sinceri atunci când spun că, într-un fel, vor fi tot timpul alături unul de altul.