Cu cine stă Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu

04.02.2021
Cu cine stă Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio, iar el a fost cel care a părăsit domiciliul conjugal. Tânărul și-a luat inima în dinți, și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Cei doi traversează o perioadă extrem de grea, pentru că tocmai au pus punct unei relații de 9 ani. Viața merge mai departe, însă, și atât Cristina Ciobănașu cât și Vlad Gherman încearcă să se adune și să-și reorganizeze viața.

Cu cine stă Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a plecat din locuința pe care a împărțit-o foarte mulți ani cu logodnica lui, Cristina Ciobănașu. Actorul și-a făcut bagajele și s-a mutat într-o altă casă, dar nu singur. Are un prieten de nădejde – cel mai bun prieten al omului, care îi alină singurătatea, suferința cauzată de despărțire și îl ajută să fie optimist. Vlad a ținut să le arate fanilor de pe Instagram că nu este singur. El s-a pozat alături de câinele său pe care îl cheamă Wolf.

Cu cine stă Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit oficial în urmă cu câteva zile când au făcut un video în care și-au anunțat fanii că merg pe drumuri diferite. Plânși, triști și descurajați, cei doi tineri actori și-au luat inima în dinți și și-au asumat că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă.

„O să ne avem spatele unul celuilalt. Este greu, într-adevăr. De trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi. Ce-am arătat până acum, ce am lăsat să se vadă, ce am postat a fost 100% real și sincer și toate momentele pe care le-am trăit în cei nouă ani au fost extrem de frumoase”, au spus cei doi când au anunțat despărțirea.

Cu siguranță nu a fost o decizie ușoară să se despartă, mai ales că au crescut împreună. După nouă ani de relație toată lumea aștepta o căsătorie, nicidecum o despărțire. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu erau logodiți și locuiau împreună.