Connect with us

Monden

Cum arată acum Cristina Rus și ce s-a întâmplat cu ea

Cristina Rus a dispărut de ceva vreme din peisajul muzicii românești. Mulți s-au întrebat ce mai face aceasta și de ce nu mai cântă. S-a zvonit că soțul său i-ar fi interzis să mai cânte sau că a simțit că nu își mai găsește locul în industria muzicală.

Acum, ea a ținut să lămurească zvonurile și să dezvăluie de ce a dispărut din viața artistică. Artista a dezvăluit că a renunțat la cariera de cântăreață, pentru că băiețelul ei  îi cere să petreacă mai mult timp cu el.

Cristina Rus a început să se axeze mai mult pe familie și pe educația copilului. „Fiul meu chiar m-a întrebat la un moment dat de ce nu mai cânt.

Când mi-a spus «nu vreau să mai mergi la concerte, vreau să stai acasă cu mine sau să ai treabă pe aici toată ziua și seara să fii cu mine acasă», i-am răspuns «s-a rezolvat șefu»”, a  declarat Cristina Rus, conform emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

Istoricul Cristinei Rus

Cristina Rus-Bîlteanu (născută Cristina Rus; n. 20 iunie 1981, Cluj Napoca) este o cântăreață română de muzică dance/pop, cel mai cunoscută pentru colaborarea sa din trecut cu Andreea Bănică în trupa Blondy.

A fost în top 5 Romanian MTV cu melodiile Viața mea și I don’t see ya. Artista s-a făcut remarcată în trupa „Sing Sing BB”, în urmă cu 18 ani . A mai făcut parte din trupa dance Sing Sing B.B.

În anul 2006, Cristina Rus a pozat complet goală în revista „High Life”. În 2009 s-a măritat cu Dragoș Bîlteanu, unul dintre cei mai bogați români, împreună cu care are doi copii: Dragoș și Cristina Maria.

Citește și: Bianca Neagu, fetița din Numai iubirea, s-a schimbat total! Cum arată acum și cine e iubitul ei

Citește și: Ce au făcut fiul lui Florin Busuioc și sora acestuia după ce prezentatorul a făcut infarct

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top