Connect with us
De ce s-a despărțit Liviu Vârciu de Anda Călin. Dezvăluiri din culise: "A fost o relație destul de...

Monden

De ce s-a despărțit Liviu Vârciu de Anda Călin. Dezvăluiri din culise: „A fost o relație destul de…

Liviu Vârciu s-a despărțit de Anda Călin, iar acum încep să apară mai multe dezvăluiri legate de ce s-a întâmplat între ei doi.

Andrei Ștefănescu, cel mai bun prieten al lui Vârciu, a dezvăluit că lucrurile nu stăteau deloc bine în viața celor doi.

Mai mult decât atât, se pare că cei doi au avut o relație tumultoasă, iar problemele au fost destul de des prezente în viața acestora.

„E o despărțire anunțată pentru că știm cu toții că lucrurile n-au fost prea roz în viața lor de cuplu. Din păcate pentru ei, se strică o familie.

Dar poți să spui și din fericire, pentru că atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e mai bine pentru fiecare dintre ei să-și urmeze drumurile.

A fost o relație destul de tumultoasă și cu năbădăi. Vă spun sincer, eu când am văzut-o prima dată pe Anda, mi-a plăcut foarte mult de ea și i-am zis și lui Liviu. I-am zis că e o fată cu care chiar merită să ai o relație.

El era foarte îndrăgostit de ea, am simțit că s-a schimbat când a cunoscut-o.

Nu pot să-l acuz că a tratat-o ca pe o aventură. După care a rămas însărcinată și a fost nevoie ca lucrurile să devină mai serioase.

După ce a născut, lucrurile s-au schimbat. Și plecarea lui Liviu în Asia, sunt convins că și Andei i-a fost greu. Nici lui Liviu nu i-a picat bine plecarea. (…)

Și sigur că dacă mai sunt și discuții acasă și mai și pleci o lună și ceva, (…) lucrurile se agravează.

Eu îl știu foarte bine pe Liviu și spun sincer că pe lângă caracterul pe care îl are el, are un suflet foarte bun și și-a dorit foarte mult să salveze relație.

Discuțiile dintre ei (n.r. Liviu și Anda) erau aprinse, dar (…) și-a dorit foarte mult să salveze relația. A făcut toate sacrificiile de pe Pământ ca să-i fie bine fetiței”, a dezvăluit Andrei în emisiunea lui Mihai Morar.

Citește și: Cum a reacționat Roxana Niculae! Presupusa nouă iubită a lui Vârciu rupe tăcerea.”Am mai declarat că suntem…”

Citește și: Ce a spus Vârciu după despărțirea de Anda

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top