Connect with us
De ce s-a despărțit Mara Bănică de iubitul ei: „Singurul lucru pe care mi-l doream era...”

Monden

De ce s-a despărțit Mara Bănică de iubitul ei: „Singurul lucru pe care mi-l doream era…”

După cinci ani de relație, Mara Bănică s-a despărțit de iubitul său. Jurnalista a făcut primele declarații despre despărțirea neașteptată, mai ales că mulți se așteptau să participe la nunta lor.

„Eu sunt foarte mândră de mine în momentul ăsta, singurul lucru pe care mi-l doream era o căsnicie reală pe care nu am avut-o, asta îmi lipsea. Ar fi fost mai complicat dacă eram căsătoriţi cu acte. Îmi pare rău şi vreau să cred că şi lui îi pare rău. A fost o perioadă mai grea cu planuri eşuate.

Eu îi sunt datoare lui, îi datorez transformarea mea ca om. El are o afacere la Urziceni şi mergea des acolo, el a fost cel care a pus mai mult frână… Iubirea înseamnă obişnuinţă la un anumit moment dat. Dacă un bărbat mă vrea, mă vrea tot cu copil şi nu trebuie să îl caut eu pe el, asta tot de la el o ştiu.”, a declarat Mara Bănică la Xtra Night Show.

Citește și: Mara Banica a ajuns la spital! Ce a patit vedeta

Zilele trecute, Mara Bănică a dezvăluit pe pagina sa de socializare că s-a despărțit de Răzvan, căruia i-a transmis și un mesaj.

Mara Bănică a anunțat pe Facebook că se desparte de iubitul ei

„Dragă Răzvan, îți mulțumesc pentru acești cinci ani minunați în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevărați sunt puțini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că ești unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc și am să îi mulțumesc întreagă viață pentru asta.

Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar știu sigur că îți vreau tot binele din lume. Și sunt convinsă că și tu vrei aceleași lucruri pentru mine și pentru Dima. Te iubim tare, tare, așa cum și tu ne iubești, sunt sigură.

Citește și: Brigitte Sfăt și Ilie Năstase s-au despărțit: „Mi-am făcut bagajele și am plecat”

Faptul că nu mai formăm o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din viețile noastre, mai frumos și mai înțelept. Acum mi-aș dori să zâmbești, te rog, pentru că vreau să-ți spun: «E, na! Asta nu e bine!»

Ai grijă de tine și când ți se face dor de noi, știi că rămânem oricum familia ta. În final, vreau să-mi rog colegii din presă să trateze cu decentă acest moment. Mulțumesc”, a scris Mara Bănică pe pagina ei de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top