Connect with us
Dragoș Dolănescu, avertisment pentru Ionuț Dolănescu, după ce s-a infectat cu Covid-19

Monden

Dragoș Dolănescu, avertisment pentru Ionuț Dolănescu, după ce s-a infectat cu Covid-19

Ionuț Dolănescu a fost infectat cu noul virus în data de 30 octombrie. Acesta a mers să facă testul pentru a putea călători în Statele Unite ale Americii și a avut surpriza să vadă că a contractat virusul, însă nu avea simptome. Având în vedere că se află acum într-o situație dificilă, fratele lui a lăsat deoparte supărarea și i-a transmis un mesaj important lui Ionuț Dolănescu.

Dragoș Dolănescu îi poartă grija lui Ionuț

Ionuț Dolănescu a fost infectat cu noul virus, la fel și soția sa. Cei doi voiau să meargă în SUA pentru a susține acolo un concert și aveau de gând să participe și la alegerile care tocmai s-au încheiat. Pentru a avea acces în state, cei doi au fost nevoiți să facă testul de covid-19, pentru a demonstra că sunt sănătoși și nu reprezintă un pericol pentru ceilalți.

Spre uimirea lor, testul a ieșit pozitiv. Cei doi nu se așteptau la un așa rezultat, având în vedere că nu aveau simptome specifice bolii și nu s-au simțit deloc rău în ultima vreme. În seara de vineri au fost sunați de la spitalul unde au fost testați și au primit dureroasa veste. Deși planurile lor au fost date peste cap, cei doi sunt mulțumiți cu faptul că au o formă ușoară a bolii. Artistul regretă că a fost sceptic în privința virusului și speră că totul va fi bine și le-a transmis tuturor să aibă grijă.

”Din fericire, cred că este o formă ușoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine și eu și soția mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt și să votăm în calitate de cetățeni americani. Trebuie să fim pozitivi. Din păcate trebuie să spun că şi eu am făcut parte dintre cei sceptici, dar iată că acest virus există, el trebuie tratat cu seriozitate.”,  a declarat artistul.

Deși relația lor nu este una tocmai bună de când tatăl lor a decedat, Dragoș Dolănescu a lăsat supărarea și i-a transmis un mesaj fratelui său. El l-a avertizat pe fratele său să aibă grijă de sănătatea lui și a declarat că virusul a făcut ravagii în Costa Rica, mulți oameni pierzând lupta cu boala, dar și locurile de muncă. În calitate de politician, el s-a implicat în ajutorul celorlalți și știe cât de periculos este acest virus.

Îi doresc lui Ionuț multă sănătate, să aibă multă grijă de el, nu este de joacă, acest virus este foarte periculos. Bine că are o formă ușoară, fără complicații.”, a declarat Dragoș.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top