Connect with us
Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-ar fi despărțit. De ziua afaceristului, Udrea nu a fost prezentă

Monden

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, separați de ziua afaceristului. Ce au anunțat

Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu au fost împreună de ziua de naștere a afaceristului. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi,

Cei doi au devenit o familie în adevăratul sens al cuvântului atunci când au devenit și părinți!

Acum, de ziua lui de naștere al lui Adrian Alexandrov au început să apară zvonurile despărțirii. Motivul? Afaceristul s-a fotografiat doar alături de fiica sa!

Ce spune Adrian Alexandrov despre despărțirea de Elena Udrea

Mulți s-au întrebat ce se întâmplă de nu a apărut într-o imagine cu toată familia, așa cum făcea de obicei, de ziua sa de naștere.

Ei bine, mai întâi de toate Elena Udrea a apărut singură prin parc în compania fiicei lor, după care tot singură cea mică a fost văzută doar în compania tatălui, de ziua lui de naștere, dar Adrian Alexandrov a ținut să lămurească cum stau de fapt lucrurile!

Într-adevăr, afaceristul a precizat că el și Elena Udrea sunt ”despărțiți”, dar asta doar de muncă, nu din cauza că s-ar fi certat. În aceeași zi au fost foarte ocupați și nu au reușit să se vadă prea mult, dar au petrecut împreună cu fiica lor acasă, pe seară, atunci când și-au terminat tot ce aveau de rezolvat!

„Nu, eu şi Elena suntem împreună, dar în ziua respectivă când trebuia să ne vedem, a durat mai mult decât mă aşteptam întâlnirea cu respectivele persoane care erau destul de nehotărâte.

Ne-am văzut acasă, în Corbeanca unde şi locuim. Nu facem nimic special, decât muncă şi acasă. Ne-am ferit destul de mult să ieşim, am evitat contactul cu oamenii şi am respectat regulile.”, a spus Adrian Alexandrov pentru Click.ro!

Ce spune Elena Udrea despre relația ei

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine.

Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. (..) Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva.

Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. (..) Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit, îi spun de mult mai puține ori „nu”, sau aproape deloc.

Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează, Eva înțelegând și reacționând la tot ce îi spun”, ne declara Elena Udrea în urmă cu ceva timp.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Elena Udrea și Adrian Alexandrov, Separați De Ziua Afaceristului. Ce Au Anunțat » Oferte VIP

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top