Connect with us
Nicoleta Voica se căsătorește pentru a patra oară. Cine este bărbatul care a cucerit-o

Monden

Nicoleta Voica se căsătorește pentru a patra oară. Ce secret ascunde iubitul ei

Nicoleta Voicu a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că se căsătorește din nou. Interpreta de muzică populară a anunțat că va fi mireasă pentru a patra oară pentru un bărbat pe care îl cunoaște de 30 de ani.

La 61 de ani, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alin Bagiu, un bărbat în vârstă de 45 de ani. Logodnicul Nicoletei Voica este din Timișoara, iar cei doi s-au logodit iarna trecută.

„După Crăciun ne-am şi logodit. Când o să facem nunta o să ştie toată lumea. Sper să ţină iubirea asta până la sfârşitul zilelor mele“, a declarat recent Nicoleta Voica în cadrul unei emisiuni de televiziune. Alin Bagiu este profesor de fizică, a activat o perioadă la Ansamblul „Doina Timişului“, iar acum lucrează în marketing.

Citește și: Anamaria Prodan a luat decizia legată de tatăl său vitreg. Ce se întâmplă cu casa în care a stat Ionela Prodan

Mai mult decât atât, Alin Bagiu a semnat şi texte pentru solişti de muzică populară.

Cei doi se cunosc de aproape 30 de ani: „Lucrez în marketing. Am lucrat şi câţiva ani în televiziune. Îmi asum relaţia, nu mi-e ruşine de nimic, nu sunt un sfânt, sunt un om normal, am avut şi eu greşelile mele“, a declarat Bagiu, potrivit Click.ro.

Alin Bagiu

Artista și logodnicul ei locuiesc împreună, iar Alin este extrem de implicat în viaţa profesională a artistei.

„Sunt foarte fericită, suntem ca şi căsătoriţi, însă vreau să facem acest pas, mă refer la cununie, pentru că amândoi suntem credincioşi“, a adăugat interpreta.

Alin Bagiu ar fi încă însurat

Citește și: Maria Cârneci, sfâșiată de durere: „Nu mi-a cerut ajutorul”

Potrivit spynews.ro. logodnicul artistei este căsătorit și are un copil de patru ani. Cu toate acestea, Alin Bagiu intenționează să divorțeze de soția sa pentru Nicoleta Voica, fiind în același timp un tată model pentru fiul său.

Alin Bagiu cu soția și fiul

Iar Alin Bagiu păstrează pe pagina sa de socializare fotografii alături de femeia care i-a dăruit un copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top