Connect with us
Nidia Moculescu, dezvăluire despre starea de sănătate a tatălui său: "Operația nu a fost una reușită"

Monden

Nidia Moculescu, dezvăluire despre starea de sănătate a tatălui său: „Operația nu a fost una reușită”

În presă a apărut recent informația că Horia Moculescu are grave probleme de sănătate. Fiica celebrului compozitor român, Nidia Moculescu, a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui său.

Ea a dezvăluit că acesta a suferit o operație la piciorul stâng, dar că aceasta nu a decurs bine. Cu toate acestea, Nidia spune că Horia este „doar mai obosit”.

Ea a mărturisit că îi distrage atenția de la problemele lui luându-l la evenimentele pe care le are. Mai mult, Horia Moculescu se află în juriul de la Festivalul Amara.

“Hey, lume! Vă mulțumesc pentru toate urările de bine, pentru tati. Într-adevăr, în urma unei operații, suferite la laba piciorului stâng, care nu a fost una reușită, tata este mai obosit, dar nu își arată vârsta, nici măcar acum, la 81 de ani.

Dar îl țin eu ocupat, mai cu un concert la Milano, mai cu Revelioane etc ? Am grijă de el și îl voi iubi și după ce moartea ne va despărți. Sper că acest moment, să fie unul îndepărtat.

De exemplu, tata este acum, în juriul de la Festivalul Amara, zâmbind! ? Același tata, același om, de 81 de ani! Mândră că sunt fiica unuia dintre cei mai mari compozitori din Europa”, a scris fiica lui Horia Moculescu pe Facebook.

“Sănătate multă și putere!”, “La mulți ani frumoși și sanatosi”, “Multa sănătate și tot respectul!”, “Multa sănătate domnului Moculescu și nu uită, că și domnia sa este mândru să fie tatăl tău! <3 Te îmbrățișez, copil frumos și bun… și îți doresc să fii sănătoasă, fericită și iubită!” sunt patru dintre mesajele venite din partea prietenilor virtuali.

Nidia Moculescu este fiica lui Horia Moculescu din căsătoria cu Mariana Moculescu. Celebrul artist s-a născut pe 18 martie 1937 în Râmnicu Vâlcea.

El este pianist, interpret vocal, compozitor, mediator și creator de programe TV din România. Cantăretul mai are un fiu: pe Ion Horia Moculescu.

Citește și: Probleme pentru Horia Moculescu. Cum a fost surprins compozitorul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top