Connect with us
Celebru sportiv, implicat într-un grav accident de circulație! A fost operat de urgență

Externe

Celebru sportiv, implicat într-un grav accident de circulație! A fost operat de urgență

Celebrul sportiv Tiger Woods a fost implicat într-un accident rutier extrem de grav și a fost operat de urgență. Celebrul jucător de golf a suferit traumatisme multiple, motiv pentru care a avut nevoie de ajutor pentru a fi scos din mașină și transportat la spital.

Tiger Woods, operat la picior

Tiger Woods, unul dintre cei mai buni jucători de golf din istorie a ajuns la spital după ce a fost implicat, marți dimineață, într-un accident de mașină în Los Angeles. Mașina a fost extrem de avariată după ce s-ar fi rostogolit pe teren și sportivul a rămas blocat în mașină, motiv pentru care a avut nevoie de ajutorul celor de la descarcerare. Se pare că sportivul se afla singur în mașină în momentul accidentului.

”La 23 februarie 2021, aproximativ la ora 07:12, s-a înregistrat un accident între localităţile Rolling Hills Estates și Rancho Palos Verdes.

Șoferul și singurul ocupant al automobilului a fost identificat ca fiind jucătorul de golf, Eldrick Tiger Woods. Domnul Woods a fost extras din epavă şi a fost transportat la un spital pentru a-i fi tratate rănile.”, a spus șeriful.

Imediat ce Tiger a fost scos de sub fiare, a fost transportat la spital. Cea mai afectată zonă a corpului au fost picioarele, așa cum a declarat agentul său. Woods a suferit „fracturi deschise mărunțite” atât la porțiunile superioare cât și inferioare ale tibiei și fibulei din piciorul drept, precum și leziuni ale oaselor gleznei și traumatisme ale mușchilor și țesuturilor moi ale piciorului.

Sportivul a suferit o intervenție chirurgicală majoră la piciorul drept marți seară la Centrul Medical Harbour-UCLA. Piciorul său  a fost stabilizat prin introducerea unei tije în tibie și au fost acoperiți și mușchii piciorului care au fost afectați.

„Tiger a fost implicat într-un accident în această dimineață și a suferit multiple răni în zona picioarelor. Momentan, se află în operație. Vă mulțumim pentru susținere și initmitate”, a declarat Steinberg.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top