Connect with us
Oltin Hurezeanu, în doliu: „Un om de omenie... Dumnezeu să-l odihnească în pace!"

Monden

Oltin Hurezeanu, în doliu: „Un om de omenie… Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Oltin Hurezeanu este în doliu. Un bun prieten de-al său s-a stins din viață, iar fostul concurent de la Exatlon a împărășit vestea tragică împreună cu prietenii săi.

Fostul Faimos a anunțat dispariția prematură a lui Adrian Pavloschi.

Cascadorul Adrian Pavlovschi a murit la vârsta de 61 de ani, după ce suferise o intervenție chirugicală provocată de un anevrism cerebral. Acesta era cunoscut pentru faptul că a fost dublura lui Florin Piersic în „Mărgelatu”.

După ce a postat o fotografie în care apare pe scenă alături de Pavlovschi, Oltin a scris în dreptul imaginii următoarele cuvinte:

Adrian Pavlovschi

„Un om de omenie …Dumnezeu Să-l odihnească în pace!”.

Diana Belbiță, care a fost eliminată de la Exatlon România, a comentat zilele trecute despre Oltin Hurezeanu, fostul ei coleg, la o emisiunea WoWbiz. Chiar dacă nu a avut performanțe deosebite în concurs, Diana a fost impresionată de cultura sa generală.

De altfel, Oltin Hurezeanu a câștigat la un moment dat marele premiu la „Vrei să fii miliardar”.

„Au fost persoane care nu își aveau locul acolo (n.r. la Exatlon România). Nu o spun cu răutate. Mă refer la Oltin, nu a știut unde vine.

E un om de nota 10, am avut multe de învățat de la el. Am învățat când a avut loc Marea Schismă, de exemplu. Nu știam exact data și m-am dus și l-am întrebat pe el”, a spus Diana Belbiță despre Oltin Hurezeanu.

Oltin a abandonat concursul din motive medicale

„Problema cea mai mare a mea nu sunt alergările. Oricât am încercat să evoluez, eu am o problemă la spate. Eu nu pot mai mult. Este o problemă mai veche. Nu este locul meu să concurez cu Războinicii. Nu este bine să concurez pentru că nu aduc puncte și îi trag mai mult în jos pe ai mei. Problema se pune în primul rând pentru binele general al echipei.

Că aș vrea eu să văd cât pot, cât mă doare, cât nu mă doare. Dar nu când ne costă atât de mult. E o problemă la zona lombară, Durerea migrează dintr-o parte în alta. Mai ales când dormim în coteț nu mă ajută podeaua tare. Nu e bine să concurez. Nu aduc puncte”, a spus Oltin înainte de a se retrage.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top