Connect with us
Părinții lui Jador și-au spus părerea sinceră despre iubita Faimosului: "va fi prima și ultima care..."

Monden

Părinții lui Jador și-au spus părerea sinceră despre iubita Faimosului: „va fi prima și ultima care…”

Părinții lui Jador au intrat în atenția publică de când cântărețul apare în emisiunea Survivor. Ei și-au spus părerea sincer despre iubita Faimosului și au făcut chiar declarații care au uimit pe toată lumea. Ce și-ar dori părinții lui Jador ca acesta să facă imediat cum se întoarce acasă din Republica Dominicană.

Ce părere au părinții lui Jador despre iubita acestuia

Mama lui Jador a declarat că Georgiana este cea mai bună fată cu care fiul ei a fost până acum. Femeia a spus că fata îl iubește pe fiul ei, deși au avut o relație cu despărțiri și împăcări. Mama Faimosului de la Survivor a precizat că și-ar dori ca Jador să se oprească din căutările sale, chiar la Georgiana, și a dat de înțeles că vrea ca ce doi să întemeieze o familie.

Potrivit cu spusele ei, cei doi tineri îndrăgostiți s-au cunoscut în timpul facultății.

„O cunosc pe Georgiana, vorbeam cu ea. Ei s-au cunoscut în facultate, apoi s-au despărțit. Am o impresie foarte bună despre ea. Eu îmi doresc ca el să aleagă, din toate fetele pe care le-a cunoscut până la 26 de ani, să își dea seama, în sfârșit, că aici trebuie să se oprească. Ei au fost cam patru ani împreună. Doi ani au fost despărțiti, iar s-au împăcat, iar s-au despărțit”, a spus mama lui Jador.

Și tatăl faimosului este încântat de relația dintre fiul său și Georgiana. El a precizat că cei doi se cunosc de dinainte ca Jador să devină celebru, și că se vede că Georgiana îl iubește pe cântărețul de manele. Tot tatăl lui Jador a spus că este convins că cei doi se vor împăca imediat cum băiatul lui va reveni acasă din Republica Dominicană. El crede că cei doi vor forma o familie și are și o bănuială cu privire la motivul pentru care s-au despărțit. Totul ar avea legătură cu infidelitățile lui Jador.

„Nu mi-a spus de ce s-au despărțit, dar pot să trag o concluzie. Așa cum am spus și în emisiune Jador se mai oprește și în dreptul altor fete. Problema nu este a fetei, că ar fi făcut ea ceva rău, ci gelozia. Dacă el s-a mai oprit și pe la alte fete, nu ai cum să poți să tolerezi mereu. El era iubitor de când era în școala generală, nu doar de când a devenit Jador. El nu putea să mai învețe carte din cauza fetelor. Atunci când mai înaintăm în vârstă, ne dăm seama că o familie este cea mai importantă pentru noi”, a spus tatăl lui Jador.

Până la o posibilă revedere cu Georgiana, Jador face tot ce poate să rămână cât mai mult în concursul Survivor România 2021. Joi, 18 februarie, de la ora 20.30 are loc o nouă ediție a emisiunii, transmisă pe Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top