Connect with us
Prima reactie a lui Adrian Titieni dupa ce Alexandru Papadopol a fost surpins sarutandu-i fosta sotie

Monden

Prima reacție a lui Adrian Titieni după ce Alexandru Papadopol a fost surpins sărutându-i fosta soție

Adrian Titieni a dat prima declarație după ce fosta sa soție Adriana Titieni a fost surpinsă în ipostaze trandre cu actorul Alexandru Papadopol. După ce divorțul dintre Ioana Ginghină și Papadopol a făcut furori în lumea mondenă, vestea că Papadopol s-a cuplat cu soția lui Adrian Titieni a șocat pe multă lume.

Iată și prima reacție a lui Adrian Titieni după ce Alexandru Papadopol a fost surpins sărutându-i fosta soție

Se pare că actorul Adrian Titieni nu a fost prea mișcat de relația dintre fosta sa nevastă și colegul său. „N-am ce să comentez… suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume.”a declarat Adrian Titieni joi pentru Spynews.ro.

Marele actor a mai precizat pentru spynews.ro că zvonul conform căruia el este prieten bun cu Papadopol și chiar îl pregătește pentru doctorat este complet fals. Se pare că cei doi nu au nimic în comun. Totodată el a vorbit și despre cei doi copii pe care îi are din căsnicia cu Adriana, precizând că aceștia sunt bine. „De ce să nu vorbim? Dar n-am fost prieteni. Nicio legătură, e o informaţie falsă. (n.r. lucrarea de doctorat). Copiii… unul e acasă şi unul vine din Portugalia diseară”a continuat Adrian Titieni, fostul soţ al Adrianei Irimescu.

Adrian Titieni. sursa foto: adevarul.ro

Adrian Titieni. sursa foto: adevarul.ro

Citește și: Ioana Ginghină a încercat din răsputeri să-și salveze căsnicia: „Am început să fiu mai sexy!”

Pe de cealaltă parte, Ioana Ginghină a făcut o declarație scurtă când a fost întrebată despre această situație sensibilă.

Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea.

Citește și: Ce spun medicii despre starea lui Leo de la Strehaia, la câteva zile de la accidentul vascular cerebral

Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul”, a spus Ioana Ginghină.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top