Connect with us
Rudele artistei Denisa Răducu au ajuns la capătul puterii: „Nu se mai satură de bani, este inadmisibil...”

Monden

Rudele artistei Denisa Răducu au ajuns la capătul puterii: „Nu se mai satură de bani, este inadmisibil…”

La aproape un an de când Denisa Răducu s-a stins din cauza unei boli cumplite, rudele acesteia trec prin momente extrem de grele. Cumnatul vedetei, precum și părinții și sora Denisei au decis să deschidă proces împotriva celor care profită de pe urma pieselor artistei.

„Am avut surpriza să vedem că, de fiecare dată când urcăm o melodie pe contul Denisei, să fie imediat blocată. Nefiind specialiști, am început să întrebăm care este motivul și am avut un adevărat șoc când am aflat. Mai exact, anumiți producători au pus mâna, fără să ne întrebe pe noi, moștenitorii legali, pe drepturile de autor, pe cele de interpretare, pe tot ce avea Denisa.

Citește și: După ce a fost criticat pentru că a postat ultima convorbire cu Denisa, Liviu Guță a spus totul: „Am vrut să îi…

Acești oameni care nu se mai satură de bani și vor să stoarcă tot ce se mai poate de pe urma solistei ne blochează, așa că am decis să îi dăm în judecată”, a dezvăluit, Florian, cumnatul Denisei Răducu pentru wowbiz.ro.

De săptămâni bune, rudele Denisei încearcă să vorbească cu respectivele persoane despre acest lucru, dar degeaba.

„Nu sunt de găsit. Când văd că îi sun, apuc să vorbesc câteva secunde, apoi îmi închid și nu mai răspund la telefon. Este inadmisibil să profite atât după drama prin care am trecut noi. Mai ales că, atunci când Denisa era în viață, nu scoteau o vorbă în fața ei.

Citește și: Denisa Manelista a murit la 27 de ani

Acum ne chinuim să facem rost de actele care dovedesc că suntem proprietarii drepturilor de autor și de interpretare, dar fostul ei impresar a intrat în pământ. Nimeni nu mai dă de urma lui. Ne fură acum, când știu că ea nu mai poate spune nimic”, a mai spus vărul artistei.

Cumnatul Denisei Raducu este decis să își caute dreptatea în Justiție

„Și dacă nu vom avea acte, conform legii, noi suntem moștenitorii de drept ai tuturor drepturilor patrimoniale sau nepatrimoniale ale Denisei. Iar lumea trebuie să înțeleaga că legea este lege, așa că, imediat ce venim în Romania, vom deschide procese cu cei care profită de numele ei”, a mai spus bărbatul.

Denisa Răducu s-a stins din viață pe 23 iulie 2017, după ce a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top