Connect with us
Tavi Clonda nu vrea să respecte tradiția. Cum va fi botezată fiica sa și a Gabrielei Cristea: "Am vorbit cu preotul și..."

Monden

Tavi Clonda nu vrea să respecte tradiția. Cum va fi botezată fiica sa și a Gabrielei Cristea: „Am vorbit cu preotul și…”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au început pregătirile pentru botezul fiicei lor, Bella Victoria Margot Clonda.

Cântărețul a mărturisit că va fi o petrecere mare, dar că nu are de gând să țină cont de o veche tradiție de botez.

„Am stabilit data pe 14 aprilie. Am început cu pregătirile şi trebuie să ne ocupăm, să facem invitaţii, e frumos. Suntem în discuţii aproape finalizate cu sala de evenimente.

Trupă avem, trupa mea. O să avem şi surprize, câţiva artişti, trebuie să dăm câteva telefoane. Sala este foarte mare, vom avea vreo 150 de invitaţi dacă nu mai bine.

Vreau să se bucure toată familia şi toţi prietenii de noi. Gabriela s-a gândit şi la o temă. Culoarea va fi mov, aranjamentele pe masă, iar tema petrecerii va fi ‘Trăieşte-ţi visul’. Eu cred că atunci o să am emoţii, când o să mergem la biserică. Am început şi de azi puţin”, a spus Tavi Clonda, la Antena Stars.

Tavi Clonda a spus că nu vrea ca micuța Victoria să fie băgată în cristelniță, ci doar să fie udată în creștetul capului.

„O să vorbim cu preotul, cam aşa vrem şi noi. Sunt convins că o fie foarte bine şi chiar dacă o să plângă o să o liniştim noi”, a spus Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj pentru toți cei care îi așteptau revenirea la TV: “Știu că abia așteptați să ne revedem

Cei doi părinți celebri, nu numai că se pozează aproape zilnic cu micuța Bella Victoria, dar i-au făcut și cont de Instagram.

Aceștia, profitând de vremea frumoasă din weekend, au ieșit la plimbare în parcul Mogoșoaia, alături de Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, și micuța Petra, iar momentele amuzante le-au împărțin imediat cu prietenii virtuali.

Când se căsătoresc Gabriela Cristea și Tavi Clonda

„Eu ar trebui să mulţumesc fetiţei mele Victoria că mă face să mă simt rege zilnic, soției mele și familiei…

Botezul va fi înainte şi apoi nunta. Ne-am răzgândit. Botezul o să-l facem în preajma Paştelui şi nunta în septembrie. Victoria a făcut patru luni, nu ne-am dat seama cât de repede a trecut timpul.

Sunt multe lucruri. Se schimbă viaţa, e o altă etapă în viaţă. O giugiulim pe Victoria şi apoi… suntem bine!”, a declarat Tavi Clonda, la un post de televiziune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top