Connect with us
Bărbatul care a furat pistoul jandarmeriței rănite, reținut. Ce spun medicii despre starea femeii

Știri

Bărbatul care a furat pistoul jandarmeriței rănite, reținut. Ce spun medicii despre starea femeii

Bărbatul care a sustras pistolul jandarmeriţei rănite la protestele de vineri seara din Piaţa Victoriei a fost identificat şi dus la audieri, fiind emisă ordonanţă de reţinere pe numele acestuia, iar cercetările continuă pentru găsirea pistolului sustras şi pentru identificarea celorlalţi participanţi la agresiune, a anunţat Poliţia Capitalei.

În baza unei informaţii transmisă de un cetăţean politiştilor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov a fost identificat bărbatul din fotografiile mediatizate şi, în urma unei acţiuni a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri, a informat marţi dimineaţa Poliţia Capitalei.

În urma activităţilor desfăşurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţă de reţinere pe numele bărbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor Bucureşti, Institutul National de Criminalistică şi Serviciului Independent Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Femeia jandarm rănită la incidentele de la protestul de vineri, externată

Femeia jandarm care a fost lovită la mitingul care a avut loc vineri în Piaţa Victoriei şi un alt jandarm vor fi externaţi marţi de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Bogdan Opriţa.

„Amândoi vor pleca astăzi. S-au făcut investigaţii şi sunt bine, o să plece astăzi”, a spus medicul.

Citește și: Răsturnare de situație! Ce făcea jandarmerița Ștefania după ce a fost scoasă din mijlocul protestatarilor agresivi

Citește și: Ce spune ghidul de intervenție al MAI despre modul în care trebuie să acționeze jandarmii

Citește și: Fost ofițer de Jandarmerie: „Jandarmeria a orchestrat escaladarea violențelor”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top