Connect with us

Știri

DECIZIE neașteptată în dosarul de moarte suspectă al Stelei Popescu. Ce au decis polițiștii

Lovitură de teatru în dosarul de moarte suspectă al Stelei Popescu. Poliţiştii au făcut cercetare la faţa locului şi au luat o decizie neasteptată. Parchetul ţine deschis dosarul de moarte suspectă iar martorii sunt audiaţi în secret în cazul Stelei Popescu!

Poliţiştii şi procurorii care anchetează moartea suspectă a actriţei au avut mult de muncă, iar, la o săptămână de la decesul Stelei, în condiţii încă neclare, nu au finalizat ancheta!

Decesul Stelei Popescu nu este elucidat pe de-a-ntregul şi există încă suspiciuni că marea actriţă ar fi fost omorâtă, scrie cancan.ro.

A doua zi după ce apropiaţii au descoperit-o pe Stela fără viaţă în holul locuinţei sale, legiştii au făcut public rezultatul necropsiei, iar opinia publică a înţeles că marea actriţă ar fi murit din cauze naturale.

Ce au descoperit anchetatorii

Dosarul de moarte suspectă constituit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Omoruri nu a fost închis nici la o săptămână de la moartea actriţei, şi, cel mai probabil, nici nu vom asista prea curând la finalizarea anchetei!

În primul rând, rezultatele necropsiei au fost preliminare, astfel că raportul medico-legal nu a fost încă întocmit. În aceste condiţii, cauza stabilită a morţii, de accident vascular cerebral sever, este şi ea provizorie.

Pe de altă parte, criminaliştii au făcut, joia trecută, cercetarea la faţa locului şi au ridicat o serie de probe, constatând că nu există urme de intrare prin efracţie în casa artistei şi nici de răvăşire ca urmare a unei posibile tâlhării sau furt.

Audierile de martori ar continua

Ce nu s-a ştiut însă până acum este că au fost o serie de persoane care au dat declaraţii, iar audierile nu s-ar fi terminat încă, scopul procurorilor fiind să afle dacă acestea au văzut ori au cunoştinţă de prezenţa unor persoane suspecte la Stela Popescu în casă.

Cu alte cuvinte, hiar dacă nu există indicii clare că Stela Popescu ar fi fost ucisă, nu există, deocamdată, nici certitudinea că acest lucru nu s-ar fi întâmplat!

Citește și ALERTĂ la repetiţiile pentru parada de 1 decembrie. Un militar, dus DE URGENŢĂ la spital

Incident grav la repetiţiile paradei de 1 Decembrie din Piteşti. Un militar a căzut şi s-a lovit la cap. Soldatului i s-a făcut rău în timp ce repeta, împreună cu colegii, o scenă de război.

Un militar în varstă de 22 de ani, care se afla la un eveniment desfăşurat la Muzeul Judeţean Argeş, a leşinat. Militarul se afla în formaţie, la o manifestare dedicată sărbătoririi a 99 de ani de la Marea Unire din 1918. Acesta a căzut şi s-a lovit la cap.

Militarul a fost imediat preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat la Spitalul Judeţean Argeş, unde a rămas internat pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili care sunt cauzele care au dus la incident.

Citește și AVERTIZARE METEO: IGSU a pregătit din timp un comandament special! COD PORTOCALIU! Iată zonele AFECTATE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top