Connect with us
Procurorii au stabilit ca Dan Condrea s-a sinucis. Seful Hexi Pharma isi pierduse viata intr-un accident produs in conditii suspecte la sfarsitul lunii mai.

Știri

Oficial: Cauza mortii lui Dan Condrea – SINUCIDEREA

Cauza mortii lui Dan Condrea a fost facuta publica intr-o conferinta de presa organizata la Parchetul General. Consilierul procurorului general al Romaniei, Cornelia Adriana Sandru, a declarat ca a fost clasat dosarul de ucidere din culpa in cazul lui Condrea, intrucat „decesul nu a fost ca urmare a unei fapte penale”.

„Ca urmare a apelului telefonic primit la 112, organele de politie si ambulanta au fost sesizate ca pe drumul ce leaga localitatile Buftea si Tamas a avut loc un accident soldat cu moartea unei persoane. A fost gasit un autoturism Opel Astra rasturnat pe partea dreapta, in afara carosabilului, la 50 de metri. S-a constatat lipsa urmelor de franare. A fost gasita decedata o persoana de sex masculin. A fost stabilita identitatea ca fiind Condrea Dan Alexandru”, a declarat Cornelia Adriana Sandru.

Conform acesteia, moartea lui Dan Condrea a fost una violenta, barbatul fiind strivit intre fiarele contorsionate ale masinii.

Citeste si: Fetita lui Dan Condrea, marturie cutremuratoare. Ce ii facea tatal sau

Citeste si: Flori Dinu, director Hexi Pharma, a recunoscut tot! Ce a facut Dan Condrea!

„Date fiind concluziile raportului de expertiza tehnica, coroborate cu celelalte probe administrate in cauza, rezulta ca autoturismul, fara a avea defectiuni la sistemul de franare ori directie, avand o viteza de peste 100 km/h si fara a i se actiona sistemul de franare, a intrat in coliziune cu obstacolul ca urmare a actiunii conducatorului auto, care a schimbat directia de deplasare rectilinie inspre marginea carosabilului, desi o atare manevra era evidenta ca determina o stare de pericol grav si iminent, decesul reprezentand consecinta unui act suicidal”, a declarat Cornelia Adriana Sandru.

Dan Condrea a murit intr-un accident produs in conditii suspecte, in seara zilei de 22 mai 2016. Seful Hexi Pharma era implicat in scandalul dezinfectantilor diluati din spitale. Moartea sa a generat un val de controverse si de teorii ale conspiratiei, existand voci care au sustinut ca el a fost asasinat sau ca decesul sau a fost unul regizat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top