Connect with us
Sinucidere șocantă: s-a aruncat de pe un pod, cu un copil de doar un an în brațe

Externe

Sinucidere șocantă: s-a aruncat de pe un pod, cu un copil de doar un an în brațe

Sinucidere șocantă sâmbătă seara: o mamă din Italia și-a luat viața într-un mod crunt. Aceasta și-a luat copilul de doar un an și jumătate și s-a aruncat de pe un pod. Femeia a fost găsită fără suflare de autorități la scurt timp de la incident. Copilul a supraviețuit incidentului, dar starea lui de sănătate a fost una extrem de gravă.

Sinucidere tragică. Copilul este în stare gravă

O femeie din Italia și-a găsit sfârșitul aruncându-se de la 15 metri înălțime, de pe un pod. Ea nu a sărit singură, ci purtând în brațe propriul ei copil, de doar un an și jumătate. Femeia de 31 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe podul Vidor, în Treviso, însă cel mic a supraviețuit ca prin minune.

Copilul a fost găsit de salvatori în condiții critice și a fost dus la spitalul din Treviso. Se pare că femeia ar fi plecat de acasă în jurul orei 20.00, apoi a mers către locul accidentului. Polițiștii au observat că mașina acesteia era goală, după ce s-a declanșat alarma acesteia, după careea și fiul ei au fost observați pe mal.

Tragedia s-a produs la mai puțin de 30 de kilometri de Castello di Godego, un alt oraș din provincia Treviso, unde sâmbătă un tată și-a ucis fiul de doi ani și apoi și-a luat viața.

Român mort în Italia

Un român a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a căzut cu mașina de pe un pod pe data de 16 februarie. Bărbatul în vârstă de 51 de ani a murit pe loc, după ce a plonjat cu mașina de pe un pod, de la o înălțime de 8 metri.

Tragedia s-a produs în jurul orei 14.00 pe via del Foro Italico. Bărbatul mergea către locul de muncă, deoarece la momentul accidentului purta hainele de serviciu și avea cu el și uneltele necesare. Când autoritățile și salvatorii au ajuns la fața locului, bărbatul era deja mort, pentru că fusese strivit de propria mașină. Aceasta a căzut cu roțile în sus, sfârșitul fiind explicabil.

Din primele informații, nu se poate puna problema de sinucidere. Șoferul ar fi putut avea anumite probleme de sănătate care să îl fi determinat să piardă controlul autovechiculului său Opel Astra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top