Connect with us
John Geddert s-a sinucis. Fusese antrenorul lotului de gimnastică american, acuzat de agresiune sexuală

Externe

John Geddert s-a sinucis. Fusese antrenorul lotului de gimnastică american, acuzat de agresiune sexuală

A murit John Geddert, în jurul căruia planau numeroase acuzații de trafic de persoane și agresiune sexuală. John Geddert a fost antrenorul lotului de gimnastică american și și-a pus capăt zilelor la vârsta de 63 de ani. Pe numele lui erau formulate 24 de acuzații.

John Geddert s-a sinucis la vârsta de 63 de ani

John Geddert a fost antrenorul echipei olimpice americane de gimnastică feminină din 2012. Numele lui a fost legat de acuzații de trafic de persoane și agresiune sexuală. Mai exact sunt 24 de acuzații formulate pe numele lui. Următorul pas era predarea fostului antrenor și trimiterea lui în judecată.

Nu s-a mai întâmplat asta, pentru că John Geddert s-a sinucis. El a fost găsit fără suflare în locuința sa. Avea 63 de ani și un trecut plin de probleme.

Geddert a deținut un club de gimnastică celebru în Michigan. Potrivit CNN, acesta a fost unul dintre locurile unde Larry Nassar a admis că și-a molestat sexual elevele. Fost medic în lotul olimpic de gimnastică, Larry Nassar a fost condamnat la 175 de ani pentru mai multe infracțiuni. El comitea faptele în timpul în care examina medical tinerele gimnaste. Le asigura că așa trebuie să se întâmple în timpul unei examinări medicale, și le abuza.

Vestea morții lui Geddert a ajuns și la gimnastele care l-au acuzat de trafic de persoane și agresiune sexuală. Acestea sunt de părere că sinuciderea fostului antrenor a fost o evadare de la judecată.

„A torturat și a abuzat fete mici, inclusiv pe mine, de mai bine de 30 de ani și a reușit să înșele justiția”, a spus Klein.

Sarah Klein este prima sportivă abuzată de fostul medic al echipei americane de gimnastică Larry Nassar. Procurorul general din Michigan, Dana Nessel, a numit moartea lui Geddert „un sfârșit tragic al unei povești tragice pentru toți cei implicați”.

Geddert se confrunta cu 14 acuzații de trafic de persoane – muncă forțată care a rezultat în vătămări corporale, șase acțiuni de trafic de persoane cu minori pentru muncă forțată și câte o acțiune penală continuă, conduită sexuală penală de gradul I, conduită sexuală penală de gradul II. Tot el a mințit un ofițer în timpul unei anchete de crimă violentă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top