Connect with us

Știri

Sălaj: Incendiu la un bloc de locuințe

Zece persoane au fost evacuate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui incendiu izbucnit la o garsonieră dintr-un bloc de locuinţe din Zalău, au informat reprezentanţii ISU Sălaj.

„Vineri noaptea, dispeceratul ISU-ambulanţă a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112 că au fost observate degajări mari de fum pe scara unui bloc situat pe Aleea Astrei din Zalău.

Pompierii zălăuani s-au deplasat imediat la faţa locului cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD şi au identificat un incendiu la camera unei garsoniere din imobil. Din cauza fumului dens, salvatorii au evacuat preventiv aproximativ 10 persoane de pe palierul în care se afla garsoniera”, au mai precizat oficialii ISU Sălaj.

Citește și: Incendiu în Murfatlar la un cămin de nefamiliști. O persoană a fost rănită grav

Potrivit sursei citate, incendiul a fost lichidat fără să se extindă şi la alte locuinţe şi nu au existat persoane rănite, locatarii întorcându-se în imobile după ventilarea fumului.

Cauza probabilă a fost utilizarea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul, focul distrugând câteva bunuri din locuinţă.

Iaşi: Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă cu trei anexe

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, în cursul nopţii de joi spre vineri, pentru stingerea unui incendiu care a afectat o locuinţă cu trei anexe din zona cimitirului Sfântul Vasile din Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan, a declarat că şapte autospeciale cu apă şi spumă au fost trimise pentru stingerea flăcărilor.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD.

„Incendiul se manifestă la o locuinţă cu trei anexe. Intervenţia este dificilă din cauza caselor lipite între ele. Până în acest moment nu au fost identificate persoane rănite”, a precizat Silvia Bolohan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top