Connect with us
Un ofițer ISU Cluj a fost rănit într-o explozie a unui colet suspect

Știri

Un ofițer ISU Cluj a fost rănit într-o explozie a unui colet suspect

Un ofițer al ISU Cluj a fost rănit uşor, joi, după ce o cutie suspectă aflată lângă maşina sa a explodat.

UPDATE 14.45:

Procurorii au stabilit, în cazul cutiei care a explodat la Cluj, că a fost vorba de un dispozitiv artizanal şi au deschis un dosar pentru tentativă de omor.

„Din investigaţiile efectuate la faţa locului rezultă că este vorba despre un dispozitiv artizanal explozibil, de mică intensitate. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor”, se arată într-o informare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Citește și: Accident în Olt. Un copil a fost transportat la spital cu elicopterul

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, pentru AGERPRES, că rănitul nu a avut nevoie de internare.

„Este vorba despre un coleg de-al nostru care ieşea din tura de serviciu de dimineaţă. În parcarea de lângă unitatea de serviciu, lângă portiera maşinii lui personale se afla o cutie mică. În momentul în care a atins-o, cutia a detonat. Colegul nostru a fost rănit uşor, a primit asistenţă medicală de la ambulanţă, dar nu a fost transportat la spital”, a spus Andrei Biriş.

În cauză a fost deschisă o anchetă.

Te-ar putea interesa și: Accident în Olt. Un copil a fost transportat la spital cu elicopterul

Un copil în vârstă de 12 ani, accidentat de o autoutilitară în oraşul Balş, în timp ce traversa prin loc nepermis, a fost grav rănit şi a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Accidentul s-a produs la ieşirea din oraşul Balş spre municipiul Slatina, pe drumul naţional ce face legătura între Slatina şi Craiova (DN 65). Echipajele medicale care au intervenit la locul accidentului l-au găsit pe minor inconştient, politraumatizat.

Citește și: Fiul cel mic al lui Tudorel Toader a făcut accident

„Un minor de 12 ani, din oraşul Balş, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind acroşat de o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Craiova”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumase alcool.

Copilul a traversat printr-un loc nepermis

Copilul accidentat, aflat în stare comatoasă, a fost transportat la spitalul Balş de un echipaj SMURD, iar de acolo a fost preluat de un elicopter SMURD care l-a dus la un spital din municipiul Craiova. Citește continuarea AICI.

Foto: ISU Cluj

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top