Suntem în Săptămâna Mare și deja ne gândim la ce bunătăți vom pune pe masa de Paște. Rețeta de ouă umplute cu anchois șau cu ardei este una specială și sănătoasă, dar și extrem de simplă. Cu toate acestea, invitații o vor aprecia!
Nu este nevoie de sare, pasta de anchois sau anchois la borcan este destul de sărat.
Se pun ouăle la fiert. Acestea trebuie să fiarbă, astfel încât gălbenușul să fie tare. După ce s-au răcit, se curăță și se taie pe jumătate, în lung. Se scoate gălbenușul cu grijă, perfect. Atenție la albuș, acesta se poate rupe cu ușurință!
Gălbenușurile se adaugă într-un castron, peste care se adaugă untul și o linguriță de pastă pește. Toate acestea se amestecă bine, până se obține o pastă cremoasă și omogenă, cu care se vor umple albușurile.
Se pun ouăle la fiert. Acestea trebuie să fiarbă, astfel încât gălbenușul să fie tare. După ce s-au răcit, se curăță și se taie pe jumătate, în lung. Se scoate gălbenușul cu grijă, perfect. Atenție la albuș, acesta se poate rupe cu ușurință!
Se amestecă pasta de ardei cu smântâna și muștarul, până se obține o cremă omogenă. Se adaugă pătrunjelul mărunțit, în jur de o linguriță, sare și piper după gust și se vor umple albușurile.
Poftă bună!
Acest articol a fost actualizat la: 2020-04-13T18:20:07+03:00 18:20
Acest site foloseste cookies.
Read More