Connect with us
Românii au talent 19 aprilie 2019 episodul 11 - „Asta e, mai cenzurăm și noi”

Românii au talent

Românii au talent 19 aprilie 2019 episodul 11 – Andra: Voi cumpăra bilet la concertul tău

Cea de-a unsprăzecea ediție Românii au talent a început la ora 20:30 la Pro TV. Emisiunea este transmisă și în format live stream, live text gratuit pe protvplus.ro și foto, video, comentarii mai jos.

Mai sunt 2 ediții de preselecții și urmează cele două semifinale live și marea finală Românii au talent 2019. Pro TV a făcut câteva modificări, în loc de 5 semifinale, sunt doar două. Motivul este audiența scăzută a semifinalelor din sezonul trecut. 24 de concurenți vor fi în semifinale, iar 12 ajung în marea finală. Vezi mai jos live

Mihai Petre:  „Ne-au pus într-o mașină din asta care nu era taxi, ne-au cerut 100 de mărci, eu ceream explicații, ne-a pus arma la ceafă, efectiv m-am căcat pe mine.” Florin Călinescu: „Doamne, de ce n-o fi tras atuni?!”

LIVE Românii au talent 19 aprilie 2019

ora 23:04Ryanna Gornescu, 10 ani, elevă, balerină: „Pasiunea mea este baletul, este foarte greu, dar fac și la scoală și acasă. Persoana care mă încurajează cel mai mult este mama mea.

Mama a făcut balet în copilărie, dar s-a lăsat pentru că vrea să fie doctoriță, eu nu credă că vreau pentru că nu mă atrage această meserie. Primarul Clujului mi-a dat dimploma de cetățean de onoare al Clujului. Eu am încredere în mine și cred că voi reuși să câștig Românii au talent.”

ora 23:00 – Serghei Manaf. Andra: „Se tot pune întrebarea dacă voi cumpăra bilete la spectacolele concurenților, la al tău voi cumpăra cu siguranță”

ora 22:42 – Singura trupă din Ferentari a venit la Românii au talent, iar visul trupei este să fie ascultați și auziți. Atenție, limbaj explicit.

ora 22:33 – Denisa, are 16 ani și vine din Ploiești. A fost extrem de emoționată când s-a întâlni cu Pavel Bartoș și Smiley. Denisa Iamadi a cântat piesa celebră care a dus în Portugalia trofeul Eurovision

ora 22:28 – Gloria Style Kids. Intrebate de Andra ce și-ar dori dacă câștiga marele premiu de 120.000 de euro, una dintre fetițe a răspuns sincer: „Cumpărăm un covor nou pentru gimnastică”

ora 22:11Andreea Bădescu

0ra 22:04DVD Dorin Viorel Dumitru

ora 21:57 – The Beat, trupa are 14 membri și vine de la Chișinău.

ora 21:41Ștefan Nistor, 29 de ani, de profesie actor. Primul minut din numărul său a fost un fluier continuu, după care a a început să cânte. De la Hip-Hop, la tenor. Florin Călinescu: „Ștefan ești tralala!”

ora 21:30 Roxana Medan este Maramureș, are 6 frați și-și amintește cu lacrimi de copilărie. „În fiecare dimineață mâncam pâine cu gem. Ne mai trimitea mama să-i ajutăm la muncă pe alții și mai primeam bani. Eram așa sătulă de problema asta încât am zis că eu când o să fiu mare o să rezol cumva. Roxana Medan n-a reușit să treacă mai departe, dar este optimistă. „Asta-i viața”.

ora 21:27Eldar Yuldashev, are 11 ani și vine din Ucraina.


ora 21:08 – Corul Aletheia a venit pe scenă să cântea povestea celor care pleacă din țară pentru o viață mai bună. Melodia îți face pielea de găină.

ora 20:57Marius Dobrică este elev, are 17 și ani și spune că-i place să cânte de mic. Pe lângă muzică, mai are o pasiune părul. Vrea să fie hairstylist și uneori le cântă și clientelor. Marius a cântat pe scenă o melodie de-a Sofiei Vicoveanca. Marius s-a dus acasă cu 2 de „Da” și 2 de „Nu”.

ora 20:45Neluțu Măgureanu a venit din nou la Românii au talent, după ce în sezonul trecut a luat 4 de nu. Prestația lui mai jos. Măgureanu a combinat pe aceeași linie melodică mai multe piese celebre. Andra: „Mie îmi place ideea”. Mihai Petre: „Mie nu mi-a plăcut, parcă am făcut indigestie”. Neluțu a trecut în etapa următoare cu trei de da.

ora 20:39Datcu Sorin este profesor de sport, are 61 de ani și în ultima vreme a plecat în Anglia să muncească. Pe scenă domnul Profesor s-a mișicat uluitor de bine pentru un om de vârsta lui. Mihai Petre: „Numărul cu pălărie nu mi-a plăcut total”. Florin Călinescu: „Parcă nici dumneavoastră nu ați fost convins, deci cum spuneți și dumneavoastră, ne vedem la toamnă”.

ora 20:33 – In motion crew a deschis seara de vineri,  19 aprilie, episodul 11, sezonul 9. Numărul lor mai jos. Comentariul lui Andi Moisescu a fost „Mie îmi place stilul acesta de supermarket”. Mihai Petre: „Dragilor îmi place partea asta de fresh,dar după părerea mea azi ați încercat să faceți prea multe”. Concurenții au trecut în etapa următoare cu 3 de DA.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top