Connect with us
Sfatul zilei de 29 iunie 2019. Ce se întâmplă cu Balanțele

Știri

Sfatul zilei de 29 iunie 2019. Ce se întâmplă cu Balanțele

Citește sfatul zilei de 29 iunie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 29 iunie 2019

BERBEC: Tu ai în mână pâinea și cuțitul. Este momentul să riști pentru tine, pentru bunăstarea ta. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR: Nu trimite emisari în locuri în care oamenii nu comunică de obicei. Nu o să câștigi nimic. Știi tu despre ce e vorba. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI: Nu ai ce să faci dacă vezi că la capitolul comunicare există derapaje. Lasă totul în mâna timpului. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Cine crede în tine te va aborda. Nu te panica dacă vezi că anumite reacții întârzie. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Stai în expectativă. Ai mare grijă ce faci de acum înainte și care sunt lucrurile de care ții cont pentru bunăstarea ta financiară. Numărul norocos al zilei: 12.

FECIOARĂ: Situația actuală poate fi rezolvată însă totul depinde cum o privești, din ce perspectivă. Nu căuta nod în papură. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ: Pune în aplicare planurile care contează pentru tine. Nu te arunca în fața unor evenimente despre care nu știi nimic. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Dacă observi că oamenii din jurul tău sar calul, spune ce te macină. Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR: Rupe-te de trecut. Concentrează-te pe proiectele tale de viitor. Ai mare grijă cum te porți în raport cu activitățile tale de zi cu zi. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Nimic nu se compară cu o zi petrecută alături de cei dragi. Ai parte de momente frumoase alături de ei. Numărul norocos al zilei: 2.

VĂRSĂTOR: Ieși din atmosfera negativă în care te-ai băgat singur. Ai de făcut o serie de alegeri importante pentru binele tău. Numărul norocos al zilei: 1.

PEȘTI: Tu ai de gând să suferi pentru alții? Nu! Revino-ți în fire și fă ce e mai bine pentru tine, nu pentru oameni necunoscuți. Numărul norocos al zilei: 10.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top