Connect with us
Profetia pe care a facut-o Papa Francisc de Florii

Spiritualitate

Profetia pe care a facut-o Papa Francisc de Florii în 2019!

Prelegerea pe care a tinut-o Papa Francisc la Vatican, in Duminica Floriilor, a atras atentia tuturor. Suveranul pontif a facut o profetie cu subinteles despre care va fi soarta lumii.

Ieri, catolicii si ortodocsii au celebrat Floriile, Sarbatoarea Intrarii in Ierusalim a Mantuitorului. Papa Francisc a oficiat o slujba de doua ore in Piata Sfantul Petru din Vatican.

LIVE: Calendar Romano-Catolic – Duminica Floriilor la Catolici pe 5 aprilie 2020. LIVE Slujba de Florii

Un discurs ingrijorator suținut de Papa Francisc

Papa Francisc la Blaj. Ultima a Papei în România LIVE UPDATE. Cine sunt cei 7 martiri beatificati

Papa Francisc la Blaj. Ultima a Papei în România LIVE UPDATE. Cine sunt cei 7 martiri beatificati

La un moment dat, capul Bisericii Catolice a vorbit despre cum s-ar putea produce un razboi la scara mondiala in discursul sau despre pace. „Atunci cand suntem la masa, atunci cand vorbim cu altii prin intermediul telefonului, acele momente marcheaza inceputul razboiului – pentru ca nu exista dialog”, a punctat suveranul pontif.

Acesta a mai adaugat ca „trebuie sa vorbim mai putin si sa ascultam mai mult”. „Sa fie clar, cand vorbesc despre razboi, ma refer la razboiul adevarat. Nu la un razboi al religiilor. Este un razboi al intereselor. Este un razboi al banilor. Este un razboi pentru resursele naturale. Este un razboi pentru dominarea popoarelor”, este o alta declaratie de Papa Francisc facuta in urma cu ceva timp intr-o vizita oficiala in Polonia.

„Este necesar un spirit sau o hotarare de a-i primi pe cei ce fug de razboaie si de foamete, dar si solidaritate cu cei lipsiti de drepturile lor fundamentale, inclusiv de dreptul de a-si urma credinta in libertate si siguranta”, a mai spus atunci Papa.

LIVE Slujba de FLorii din 5 aprilie 2020

Slujba de Florii poate fi urmărită online direct de la Vatican pe paginile noastre de Facebook: Stiri24 și HUFF.ro

Sursa: Vatican News

Articole relaționate

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top