Connect with us
Danemarca - Franţa este derby-ul grupei C a CM 2018. Ambele echipe pot ajunge în optimi cu un rezultat de egalitate. Vezi aici scorul live.

Sport

Danemarca – Franţa, scor final 0-0 – Rezumat Video CM 2018

Danemarca Franţa scor final 0-0. Francezii şi danezii au remizat în primul meci fără goluri de la acest Campionat Mondial. Rezultatul convine ambelor echipe, care merg în optimi.

Meciul a fost unul destul de lipsit de spectacol, singurele mari ocazii având loc în prima repriză şi fiind ratate de Giroud şi Dembele.

Franţa acumulează 7 puncte şi câştigă grupa, urmând a întâlni în optimi locul 2 din grupa D. Danemarca, cu 5 puncte, va juca cu primul loc din grupa D, respectiv Croaţia.

Peru a terminat pe locul al treilea, după victoria cu 2-0 în faţa Australiei.

Rezumatul video:


Cu 6 puncte adunate până acum, Franţa are nevoie de minim un egal pentru a evita Croaţia în optimile CM 2018. Un rezultat de egalitate le-ar fi suficient şi danezilor pentru a se califica mai departe.

”Les Bleus” nu au convins în cele două partide jucate până acum, în ciuda victoriilor obţinute şi trebuie să demonstreze că se pot ridica la nivelul aşteptărilor în faţa echipei daneze, care încă trebuie să lupte pentru calificare.

Vezi aici scorul live al meciului!

Franţa trebuie să câştige grupa pentru a evita Croaţia în optimi, iar pentru acest lucru îi este suficient şi un egal. Danezii pot termina pe unul din primele trei locuri.

Un eşec al danezilor coroborat cu victorie a Australiei în meciul cu Peru, care nu are niciun punct, ar putea trimite Socceroos în optimi la golaveraj.

Cum Danemarca şi Australia au terminat la egalitate meciul direct, se poate apela şi aici la clasamentul fair play. Australia are trei cartonaşe galbene, iar danezii au patru avertismente.

Franţa este lider al grupei cu 6 puncte, Danemarca este pe locul secund, cu 4 puncte, Australia este pe 3 cu 1 punct, pe ultimul loc fiind Peru.

Franţa a învins Danemarca de şase ori în ultimele şapte confruntări (golaveraj 14-2). În total au existat 14 meciuri directe, francezii învingând de nouă ori, iar danezii de patru ori.

Au avut loc două dueluri la Cupa Mondială, fiecare formaţie câştigând o dată.

Forma atacantului Antoine Griezmann, care a ajuns obosit în Rusia, după un sezon lung la clubul Atletico Madrid, este una dintre problemele cu care se confruntă staff-ul Franţei.

Dacă Deschamps va decide să odihnească unii jucători, aceştia ar putea fi Pogba şi Matuidi, care au primit cartonaşe galbene în primele partide.

Mijlocaşul danez William Kvist, accidentat în meciul de debut cu Peru, a revenit în Rusia, duminică, după ce a fost supus unor examinări medicale în ţară, dar probabil nu va fi apt de joc, potrivit televiziunii daneze TV2.

Yussuf Poulsen este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Danemarca are ca obiectiv victoria în partida cu Franţa, de marţi, din grupa C a Cupei Mondiale 2018, a declarat antrenorul norvegian al danezilor, Age Hareide.

”Ştiu că şi un egal ne-ar fi suficient ca să ne calificăm mai departe, dar nu este bine să le inoculezi asta jucătorilor, pentru că vor juca pasiv”, a spus Hareide.

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Franţei, Didier Deschamps, a estimat nu a văzut niciodată un nivel atât de ridicat în faza grupelor ca la Cupa Mondială 2018, relatează AFP.

„În cariera mea de jucător şi în ce a urmat, nu-mi amintesc de un nivel de dificultate atât de ridicat încă din meciurile din grupă, cu excepţia a două sau trei echipe care sunt inferioare”, a declarat luni Deschamps într-o conferinţă de presă.

Danemarca Franţa scor live: Echipele de start

Echipele probabile pentru meciul care va avea loc pe Stadionul Lujniki din Moscova (capacitate 81.000 locuri):

Danemarca: K.Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Andreas Christensen, Stryger Larsen – Schoene, Delaney, Christian Eriksen – Cornelius, Nicolai Jorgensen, Braithwaite. Selecţioner: Aage Hareide.

Franţa: Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Lucas Hernandez – Pogba, Kante, Tolisso – Fekir, Griezmann, Lemar. Selecţioner: Didier Deschamps.

Arbitru: Sandro Ricci (Brazilia)

Meciul este televizat de TVR 1, de la ora 17.00 şi este disponibil live online pe tvrplus.ro. Partida Danemarca vs Franţa se dispută simultan cu Australia vs Peru.

Huff.ro vă ţine la curent cu scorul partidei şi vă oferă rezumatul video.

Vezi şi: Franța – Peru, scor final 1-0 – Rezumat VIDEO CM 2018

Vezi şi: Danemarca – Australia Scor final 1-1 Rezumat video – Rezultat la CM 2018

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top