Connect with us
Edi Iordănescu a plecat de la Astra. Ce i-a reproșat patronul Ioan Niculae

Știri

Edi Iordănescu a plecat de la Astra. Ce i-a reproșat patronul Ioan Niculae

Antrenorul Edi Iordănescu și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu, pe cale amiabilă, după mai puțin de un sezon petrecut la această echipă.

Deși i-a calificat pe giurgiuveni în play-off și spera la un loc de cupă europeană, neînțelegerile cu patronul Ioan Niculae par să fi dus la plecarea fiului lui Anghel Iordănescu de la Astra.

Se pare că motivul rupturii a fost prima pe care Ioan Niculae s-a angajat să le-o dea jucătorilor după ce au lăsat-o pe Dinamo în afara play-off-ului, ca urmare a victoriei cu 2-0.

Niculae nu s-ar fi ținut de cuvânt și ar fi schimbat condițiile primei. Astfel, jucătorii ar fi urmat să primească acei bani doar dacă terminau sezonul pe podium.

Acest lucru a dus la crearea unei atmosfere tensionate în vestiar, mai ales că fotbaliștii ar fi și neplătiți de câteva luni,

Astra a pierdut cele două meciuri disputate până acum în play-off, cu CSU Craiova și Viitorul.

Cu Iordănescu jr. la cârmă, Astra a fost una dintre revelaţiile actualului sezon. Chiar dacă a avut la dispoziţie un lot complet nou după plecare a 16 fotbalişti în vară, noul antrenor al echipei a format o trupă redutabilă.

Rezultatul se datorează lui Edi Iordănescu şi arbitrului Tudor. Edi Iordănescu văd că joacă tot la 0-0 şi în play-off”, a declarat Ioan Niculae la finalul meciului cu Craiova.

„Vina acestei înfrângeri este a portarului stadionului care nu l-a anunțat pe domnul antrenor ca avem meci de la ora 18:00. De când era Astra Ploiești n-am vazut o adunatură de 11 jucatori mai slabă.

Erau toți adormiți. Nici în Liga a treia nu poți să vezi o echipă care să joace așa de slab cum am făcut-o noi în prima repriză.

Domnul Edi Iordanescu nu este in pericol, pe el nu il da nimeni afara, se da singur afara ca nu vorbeste cu nimeni, nici macar cu antrenorii lui”, a spus Niculae după meciul cu Viitorul, pierdut cu 0-2 de giurgiuveni.

Citește și: Semifinale Cupa României: Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș și CSU Craiova – FC Botoșani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top