Connect with us

Sport

Japonia – Polonia scor final 0-1 Rezumat video online – Meci la CM 2018

Japonia Polonia scor final 0-1. Polonezii au obținut victoria de onoare în ultimul meci la CM 2018, dar japonezii sunt cei care merg mai departe.

Cu 6 puncte, Columbia câștigă grupa H, după victoria la limită cu Senegal, scor 1-0, iar Japonia, învinsă azi cu 1-0 de Polonia, termină pe poziția secundă.

Japonia și Senegal au fost la egalitate perfectă, iar departajarea a fost făcută după criteriul fair-play. Africanii au avut mai multe cartonașe, așa că termină grupa pe 3, cu 4 puncte.

Polonia încheie ultima, cu 3 puncte.

Japonia și Columbia așteaptă acum adversarul. Cele două echipe vor juca fie cu Anglia, fie cu Belgia.

Singurul gol al partidei Japonia vs Columbia a fost marcat de Bednarek în minutul 60.


Selecţionata Japoniei are nevoie de un singur punct în meciul cu Polonia, care va avea loc joi, de la ora 17,00 (ora României), la Volgograd (Volgograd Arena, TVR 2), în Grupa H a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, pentru a se califica în optimi.

Vezi aici scorul live al acestui meci!

Vezi aici scorul live al meciului Columbia vs. Senegal!

Japonia şi Senegalul se califică în optimi cu egaluri în ultimele meciuri din grupă. Dacă cele două vor face remize identice, se va apela şi în acest caz la clasamentul fair play, africanii având cinci cartonaşe galbene, faţă de trei ale niponilor.

Columbia poate avansa dacă învinge Senegalul, iar un egal i-ar fi suficient, dacă Polonia ar învinge Japonia.

Polonia nu mai are nicio şansă de a trece de grupă, după eşecurile cu Senegalul (1-2) şi Columbia (0-3). Polonia, fosta adversară a României în preliminarii, ocupă locul 8 în clasamentul FIFA publicat înaintea turneului final din Rusia.

Evoluţia bună a echipei în calificări a fost susţinută de forma atacantului Robert Lewandowski (Bayern Munchen), autor a 16 goluri, dar care în Rusia nu a reuşit să se remarce. Polonia nu a mai trecut de faza grupelor la Cupa Mondială din 1986.

”Samuraii albaştri” s-au calificat de două ori până acum în optimile de finală ale Cupei Mondiale, în 2002, când au găzduit competiţia alături de Coreea de Sud, şi în 2010.

Mijlocaşul Keisuke Honda a devenit, la meciul cu Senegalul, primul fotbalist nipon care marchează la trei Cupe Mondiale.

Japonia a câştigat ambele meciuri directe cu Polonia de până acum, cel mai recent în 2002, înaintea Cupei Mondiale (2-0).

Partida de la Volgograd va consemna meciul cu numărul 1.000 pentru o echipă europeană la Cupa Mondială, dar şi meciul cu numărul 20 al Japoniei.

Polonia a fost eliminată după primele două meciuri la ultimele sale trei participări la Cupa Mondială (2002, 2006, 2018), dar a câştigat în ambele situaţii anterioare ultimul meci, 3-1 cu SUA, respectiv 2-1 cu Costa Rica.

Câştigătoarea Grupei H va juca în optimi cu Belgia sau Anglia.

Japonia Polonia scor: Echipe probabile de start

Echipele probabile pentru meciul de pe Volgograd Arena (capacitate 43.713 locuri):

Japonia: Kawashima – H. Sakai, Yoshida, Shoji, Nagatomo – Hasebe, Shibasaki – Haraguchi, Kagawa, Inui – Osako. Selecţioner: Akira Nishino.

Polonia: Szczesny – Piszczek, Glik, Bednarek, Rybus – Krychowiak, Goralski – Blaszczykowski, Zielinski, Milik – Lewandowski. Selecţioner: Adam Nawalka.

Arbitru: Janny Sikazwe (Zambia).

Meciul poate fi urmărit live video stream online pe tvrplus.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul online al partidei și vă oferă rezumatul video.

Vezi și: Program optimi CM 2018 – Rezultatele complete ale meciurilor și clasament grupe

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top